ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Για την νίκη και μόνο

Η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού αντιμετωπίζει σήμερα τον Ολυμπιακό στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής (16:00, Novasports3, Panathinaikos24.gr) με στόχο την 3η συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα της Α1 γυναικών.

Για την νίκη και μόνο

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί σήμερα στις 16:00 τον Ολυμπιακό Σ.Φ.Π. στο κλειστό γυμναστήριο «Π. Γιαννακόπουλος» στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α1 Μπάσκετ Γυναικών.

Η ομάδα του τριφυλλιού έχει δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και επιθυμεί να συνεχίσει το σερί, κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο μέσα στην έδρα της και μπροστά στον κόσμο της που αναμένεται να δώσει βροντερό «παρών».

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» Πέτρος Πρέκας δήλωσε ενόψει του μεγάλου ντέρμπι: «Είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας για το γυναικείο μπάσκετ και αύριο όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα σε αυτή την αναμέτρηση. Μακάρι η προβολή να αποτελέσει κίνητρο ώστε να ασχοληθούν ακόμη περισσότεροι άνθρωποι με το χώρο μας. Γνωρίζουμε το ειδικό «βάρος» αυτού του αγώνα και πόσο σημαντικό είναι το αποτέλεσμα για τον κόσμο και των δύο ομάδων. Ελπίζουμε να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι και να πάνε όλα καλά για εμάς».  

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 476 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από την πλευρά της η Κεάνι Αλμπάνεζ τόνισε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη καθώς γνωρίζω τι σημαίνει ο αντίπαλός μας και η σπουδαιότητα της νίκης στα μεταξύ μας παιχνίδια. Ολόκληρη την εβδομάδα προετοιμαζόμαστε πολύ σκληρά και πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι. Ελπίζω να έχουμε πολύ καλή απόδοση».

Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

24/10/15 (ΚΛΕΙΣΤΟ «Π. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ», 16:00 novasports 3

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.

Ψαριανός, Παναγιώτου (Βιδάλης)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.