ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Περίεργη η διαιτησία του Παναγιώτου»

Παράπονα έχουν οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού για την διαιτησία του Παναγιώτου, όχι ως προς την έκβαση του αποτελέσματος, χαρακτηρίζοντας την... «περίεργη».

«Περίεργη η διαιτησία του Παναγιώτου»

Κύκλοι του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, υποστηρίζουν πως η διαιτησία του Παναγιώτου μπορεί να μην έκρινε το αποτέλεσμα του ντέρμπι για την Α1 μπάσκετ γυναικών, αλλά θεωρούν πως ο συγκεκριμένος ρέφερι με κάποια σφυρίγματά του, θέλησε να εξιλεωθεί στον Ολυμπιακό για το πρόσφατο ντέρμπι των ανδρών και την ιστορία που είχε ο Μίλαν Τόμιτς.

Παράλληλα, υποστηρίζουν πως οι διαιτητές της αναμέτρησης έδειξαν υπέρμετρη ασυλία στο πρόσωπο της σέντερ των ερυθρολεύκων, Λικέντρα Τζόνσον κατά διαστήματα στην αναμέτρηση.

Τέλος, στον Παναθηναϊκό δεν στέκονται στο αποτέλεσμα της αναμέτρησης, αλλά σε ορισμένα σφυρίγματα του συγκεκριμένου διαιτητή, τα οποία και θεωρούν πως ήρθαν κατόπιν των γεγονότων του αντίστοιχου ντέρμπι των ανδρών και όσα συνέβησαν μετά τη λήξη του.

ΜΠΑΜ με Χαντάβα!
ΜΠΑΜ με Χαντάβα! 1.617 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.