ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποτελέσματα αγώνων 2015-2016

Στο φινάλε χάθηκε η νίκη

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης, ο Παναθηναϊκός δε μπόρεσε να πάρει τη νίκη απέναντι στον Υδραϊκό εντός έδρας, με το τελικό 7-7 να διαμορφώνεται στο φινάλε του αγώνα.

Στο φινάλε χάθηκε η νίκη

Σε ένα παιχνίδι γεμάτο ανατροπές, οι «πράσινοι» του Τέο Λοράντου δεν κατάφεραν να πανηγυρίσουν τη νίκη, με το γκολ του Φώσκολου στο τέλος του αγώνα, να στερεί τη νίκη από το «τριφύλλι».

Παναθηναϊκός Πόλο-Panathinaikos24

Ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που είχε στην αρχή το προβάδισμα στο σκορ και μάλιστα το πρώτο οκτάλεπτο τελείωσε με 3-2 υπέρ του. Ωστόσο ο Υδραϊκός αντέδρασε και με ένα γκολ στη δεύτερη περίοδο, διαμόρφωσε το 3-3 που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Οι «πράσινοι» είχαν χάσει το μυαλό τους και το «πλήρωσαν» στο τρίτο οκτάλεπτο, όταν είδαν τους φιλοξενούμενους να πετυχαίνουν τρία γκολ και να παίρνουν κεφάλι στο σκορ με 6-4.

Παναθηναϊκός Πόλο-Panathinaikos24

Οι παίκτες του Τέο Λοράντος ξύπνησαν στο τελευταίο οκτάλεπτο του αγώνα και κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή, η οποίο τελικά δεν έφτασε για τη νίκη. Τρία γκολ πέτυχε το «τριφύλλι» στην 4η περίοδο και μάλιστα λίγο πριν τη λήξη είχε το προβάδισμα με 7-6.

Ένα γκολ όμως του Φώσκολου στο φινάλε του αγώνα, διαμόρφωσε το τελικό 7-7 και έτσι η νέα σεζόν ξεκίνησε με εντός έδρας γκέλα για τον Παναθηναϊκό.

Οκτάλεπτα: 3-2, 0-1, 1-2, 3-2

Παναθηναϊκός (Λοράντος): Βιτέλας 1, Καρούντζος 3, Αφρουδάκης 1, Δερμιτζάκης 1, Γαβαλάς 1.

Υδραϊκός (Μαυρωτάς): Μπλάνης 4, Φώσκολος 1, Δανουρδής 1, Στελλάτος 1.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ