ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Ακόμη είναι νωρίς για να πανηγυρίσουμε»

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έχει ξεκινήσει τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις του ο Παναθηναϊκός, με τον Τζέιμς Φελντέιν να κρατάει χαμηλούς τόνους, μετά τις δύο νίκες που πέτυχαν οι «πράσινοι» επί του Ολυμπιακού.

«Ακόμη είναι νωρίς για να πανηγυρίσουμε»

Ο γκαρντ του «τριφυλλιού», τόνισε χαρακτηριστικά ότι είναι ακόμα πολύ νωρίς για να πανηγυρίσουν στην ομάδα, ενώ παράλληλα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον κόσμο, ο οποίος έχει δείξει τη συμπαράσταση του από την πρώτη στιγμή.

Αναλυτικά, όσα είπε στην εφημερίδα «Real News»:

«Ήμουν βέβαιος ότι ο αγώνας στο ΟΑΚΑ θα είναι σκληρός, αφού είχαμε νικήσει στο Κύπελλο και ο αντίπαλος θα προσπαθούσε για τη ρεβανς. Ήμασταν προετοιμασμένοι γι΄ αυτό και αν με ρωτάς προσωπικά, λατρεύω τα παιχνίδια με την ένταση και τις αυξημένες απαιτήσεις. Δείξαμε και πάλι στην πράξη ότι έχουμε πολύ καλούς παίκτες και το κυριότερο ότι παίζουμε σαν ομάδα. Η αλήθεια έιναι ότι ο Ολυμπιακός στην αρχή μπήκε πιο δυνατά, με καλύτερες άμυνες και σουτ, αλλά γρήγορα βρήκαμε τον εαυτό μας και επιστρέψαμε. Ο κόουτς μάς φώναξε στο ημίχρονο και είχε δίκιο. Σίγουρα οι δύο νίκες σε Κύπελλο και πρωτάθλημα σημαίνουν πολλά για όλους μας και για τον κόσμο, όμως θα πω ότι ακόμη είναι νωρίς για να πανηγυρίσουμε.

Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με την ίδια σοβαρότητα, διορθώνοντας τα λάθη μας. Για τους φίλους του Παναθηναϊκού ό,τι και να πω είναι λίγο. Και στην Καντού οι οπαδοί ήταν φανατισμένοι, αλλά αυτή την αγάπη και τη συμπαράσταση στην ομάδα ομολογώ πως δεν την έχω συναντήσει πουθενά αλλού. Το ελάχιστο που έχουμε να κάνουμε για να την ανταποδώσουμε είναι να παίζουμε καλό μπάσκετ, να νικάμε και να φτάσουμε ψηλά σε Ελλάδα και Ευρώπη, διεκδικώντας όλους τους τίτλους».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.867 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.