ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Χαραλαμπόπουλος: «Ο κόουτς μας ηρέμησε»

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με το Ρέθυμνο, αναφέρθηκε στο πολύ κακό πρώτο ημίχρονο και αποκάλυψε πως τα λόγια του Σάσα Τζόρτζεβιτς στην ανάπαυλα, ηρέμησαν την ομάδα.

Χαραλαμπόπουλος: «Ο κόουτς μας ηρέμησε»

Παράλληλα, ο νεαρός φόργουορντ των «πρασίνων» ευχήθηκε καλή σεζόν και έκανε λόγο για έλλειψη συγκέντρωσης στο πρώτο ημίχρονο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος:

«Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Δεν ξεκινήσαμε τόσο καλά όσο θα έπρεπε. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Το Ρέθυμνο Cretan Kings είναι μία πολύ καλή ομάδα. Τιμώρησε τα λάθη μας στην άμυνα και έτσι έχτισε μία καλή διαφορά στο ημίχρονο. Στο ημίχρονο ο κόουτς μας ηρέμησε. Μας εξήγησε τι πρέπει να κάνουμε. Τρέξαμε το γήπεδο. Βάλαμε τα σημαντικά σουτ και έτσι πήραμε μία διαφορά 20 πόντων στο τέλος. Εύχομαι καλή σεζόν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.