ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Βλέπω έναν Παναθηναϊκό πολύ ισχυρό…»

Ο προπονητής του Ρεθύμνου, Θανάσης Σκουρτόπουλος, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως τον βλέπει πολύ ισχυρό…

«Βλέπω έναν Παναθηναϊκό πολύ ισχυρό…»

Ο προπονητής της Κρητικής ομάδας, εκθείασε και τον Τζόρτζεβιτς, λέγοντας πως ο Σέρβος κάνει εξαιρετική δουλειά.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στον κόουτς και στην ομάδα του Παναθηναϊκού για τη νίκη και την μέχρι τώρα πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη. Βλέπω έναν Παναθηναϊκό πολύ ισχυρό. Ο κόουτς και οι συνεργάτες έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά και ξέρετε όλοι ότι στην Ευρώπη είμαστε φίλαθλοι των ομάδων αυτών. Στο παιχνίδι μας μπήκαμε με πολύ μεγάλη διάθεση. Πιστεύω ήμασταν αρκετά καλά διαβασμένοι σε κάποιες ας το πούμε αδυναμίες του Παναθηναϊκού

μας και η κακή λειτουργία που ήρθε από την καλή άμυνα του Παναθηναϊκού δεν μας επέτρεψε να τον κοιτάξουμε στα «μάτια» για περισσότερη ώρα και να κλείσουμε με ένα καλύτερο τρόπο γιατί το τελικό σκορ πιστεύω ότι μας αδικεί.

Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό»
Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό» 30.510 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για μας μόνο να μάθουμε από αυτό το ματς. Έτσι είπα και στα παιδιά. Πρέπει να τα χρησιμοποιήσουμε στην συνέχεια, καθώς έχουμε 6-7 παιχνίδια πολύ σημαντικά για το μέλλον το δικό μας στην Λίγκα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και θα είμαστε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.