ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Χρόνια πολλά Δημήτρη και Τζέιμς»

Ο Παναθηναϊκός μέσω της επίσημης σελίδας που διατηρεί στο facebook, ευχήθηκε στον Δημήτρη Διαμαντίδη για την ονομαστική του εορτή, αλλά και στον Τζέιμς Γκιστ που έχει τα γενέθλιά του.

«Χρόνια πολλά Δημήτρη και Τζέιμς»

Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» έχει σήμερα την ονομαστική του εορτή, ενώ ο Αμερικανός φόργουορντ συμπλήρωσε τα 29 του χρόνια.

«Χρόνια πολλά στον αρχηγό μας, Δημήτρη Διαμαντίδη για την ονομαστική του εορτή, και στον James Gist που έχει σήμερα τα γενέθλιά του! Να χαρίζουν πάντα επιτυχίες και τίτλους στην ομάδα μας! Ευχόμαστε χρόνια πολλά στις εορτάζουσες και τους εορτάζοντες! Στείλτε και εσείς τις ευχές σας!», ήταν το μήνυμα του Παναθηναϊκού για τους παίκτες του.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 42.683 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Χρόνια πολλά στον αρχηγό μας, Δημήτρη Διαμαντίδη για την ονομαστική του εορτή, και στον James Gist που έχει σήμερα τα γε…

Posted by Panathinaikos BC on Monday, October 26, 2015

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.