ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στήλες

Υποχρέωση της ΠΑΕ ΠΑΟ να πει την αλήθεια στον κόσμο

Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου γράφει γιατί ο Αλαφούζος και ο Παναθηναϊκός σαν οργανισμός πρέπει να μιλήσουν με ειλικρίνεια στον κόσμο.

Υποχρέωση της ΠΑΕ ΠΑΟ να πει την αλήθεια στον κόσμο

Η εμφάνιση του Παναθηναϊκού στην Τούμπα αποτελεί την επιβεβαίωση της πεποίθησης όσων μπορούν να παρακολουθούν ποδόσφαιρο χωρίς παρωπίδες ή ιδιοτελή συμφέροντα. Αυτή η στάνη αυτό το γάλα βγάζει. Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν τραγικός, ούτε κωμικός, δεν ήταν ασύνδετος ή ελλιπής τακτικά. Βασικά, παίζει περίπου όσο μπορεί. Δεν είναι ένα παιχνίδι, αλλά σειρά αγώνων.

Ακόμα κι όταν κέρδιζε δεν ήταν πολύ διαφορετική η απόδοση, απλώς έκρυβε τα προβλήματα κάτω από το χαλάκι. Και φυσικά δεν παίζει κανένα ρόλο, όχι στην ήττα αλλά στην γενική εικόνα, το πέναλτι του Αρετόπουλου.

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.gr…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.