ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Κέρδισαν τις εντυπώσεις οι… μικροί του Πόλο

Ολοκληρώθηκε χθες (25/10) το απόγευμα με απόλυτη επιτυχία το τουρνουά «Ανδρέας Γαρύφαλλος» που διοργάνωσε ο Εθνικός Πειραιά στο κολυμβητήριο «Βοτσαλάκια» με τον Παναθηναϊκό να κατακτά τη δεύτερη θέση και να κερδίζει τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του.

Κέρδισαν τις εντυπώσεις οι... μικροί του Πόλο

Μετά την ήττα στην πρεμιέρα του τουρνουά από την SG Neukoln (με τους παίκτες της γερμανικής ομάδας να είναι 1-2 χρόνια μεγαλύτεροι από τις υπόλοιπες ομάδες) οι παίκτες του Φώντα Λεμπέση έδειξαν να βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση κατακτώντας τις νίκες κόντρα στη Γλυφάδα, τον Εθνικό τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό.

Συνοπτικά  τα αποτελέσματα:

Παναθηναϊκός Α.Ο. – SGNeukoln 10 – 14

ΜΠΑΜ με Χαντάβα!
ΜΠΑΜ με Χαντάβα! 1.472 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παναθηναϊκός Α.Ο. – ΠΑΟΚ 14 – 6

Παναθηναϊκός Α.Ο. – Α.Ν.Ο.Γλυφάδας 13 – 5

Παναθηναϊκός Α.Ο.  – Εθνικός 11 – 10

Παναθηναϊκός Α.Ο – Ολυμπιακός 17 – 7

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» δήλωσε: «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία και την αγωνιστική ετοιμότητα των παιδιών, μετά τον πρώτο αγώνα βρήκαμε το ρυθμό μας και κερδίσαμε όλους τους αγώνες. Αυτό θα βοηθήσει πολύ τα παιδιά στην ψυχολογία τους αλλά δε σημαίνει τίποτα για το φετινό πρωτάθλημα της κατηγορίας, είναι ακόμα πολύ νωρίς και όλες οι ομάδες χρειάζονται δουλειά. Σε κάθε περίπτωση ήταν μια ωραία και δυνατή διοργάνωση και όλοι το ευχαριστηθήκαμε».

Από την πλευρά του ο προπονητής της γερμανικής ομάδας δήλωσε μετά το τέλος του τουρνουά: «Είναι η τέταρτη φορά που έρχομαι στην Ελλάδα με την ομάδα μου και κάθε φορά εντυπωσιάζομαι από την προσπάθεια που γίνεται από τα σωματεία σε αυτές τις ηλικίες. Οι ομάδες είναι σε καλό επίπεδο και για εμάς αυτά τα τουρνουά είναι μερικά πολύ δυνατά τεστ ενόψει της νέας περιόδου. Το αγωνιστικό πρόγραμμα στη Γερμανία είναι αρκετά διαφορετικό από την Ελλάδα, οι υποχρεώσεις μας ξεκινούν τον Ιανουάριο και ολοκληρώνονται μετά το καλοκαίρι, οπότε τώρα ήταν η ιδανική περίοδος για εμάς να έρθουμε για προετοιμασία. Για τα παιδιά η εμπειρία του ταξιδιού ήταν μοναδική, το έχουν χαρεί πολύ και τον Μάρτιο θα ξαναέρθουμε για να συμμετάσχουμε σε νέο τουρνουά προετοιμασίας.»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.