ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Σε δέκα λεπτά χάσαμε το ματς»

Στους παίκτες του Παναθηναϊκού μίλησε σήμερα (26/10) το πρωί ο Γιάννης Αναστασίου, για την αγωνιστική εικόνα που έδειξαν στο γήπεδο της Τούμπας.

«Σε δέκα λεπτά χάσαμε το ματς»

Ο Έλληνας τεχνικός, κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης στο «Γ. Καλαφάτης», είχε συνομιλία με τους παίκτης του, στους οποίος είπε χαρακτηριστικά ότι μέσα σε δέκα λεπτά έχασαν ολόκληρο το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

«Δώσαμε ένα ντέρμπι και δεν καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε γιατί πάθαμε μπλακ άουτ μετά το πρώτο γκολ που δεχτήκαμε. Ενα δεκάλεπτο ουσιαστικά ήταν αυτό που μας κόστισε, σε δέκα λεπτά χάσαμε το ματς. Πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη συγκέντρωση και να μην επηρεαζόμαστε την ώρα του αγώνα. Τελείωσε όμως αυτό το ματς, πέρασε, και κοιτάμε μπροστά», ήταν τα λόγια του Αναστασίου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.