ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σειρά παίρνει η Μπαρτσελόνα…

Ο Παναθηναϊκός έκανε χτες (25/10) το καθήκον του επικρατώντας στην Κρήτη του Ρεθύμνου για το πρωτάθλημα και πλέον στρέφει το ενδιαφέρον του στην αναμέτρηση της Ευρωλίγκας με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα.

Σειρά παίρνει η Μπαρτσελόνα…

Το «τριφύλλι» αν και για δύο δεκάλεπτα δεν πατούσε καλά στο παρκέ, με αποτέλεσμα να βρεθεί πίσω στο σκορ ακόμα και με δέκα πόντους από την ομάδα του Ρεθύμνου, στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να… πατήσει γκάζι και με πρωταγωνιστές τους Διαμαντίδη, Φελντέιν και Γκιστ κατάφερε να φτάσει στη νίκη, η οποία ήταν η τρίτη συνεχόμενη για το πρωτάθλημα της Basket League.

Πλέον, όλοι στο τριφύλλι αφήνουν πίσω τους τη χτεσινή αναμέτρηση και προετοιμάζονται για το δύσκολο παιχνίδι της ερχόμενης Πέμπτης (29/10) στην Ισπανία, με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα, για την τρίτη αγωνιστική της πρώτης φάσης της Ευρωλίγκας.

Οι «πράσινοι», οι οποίοι μέχρι στιγμής στη διοργάνωση μετράνε μία νίκη (με Καρσίγιακα) και μία ήττα (με Λοκομοτίβ Κουμπάν), θέλουν να φύγουν νικητές από την Ισπανία ώστε να έχουν το πάνω χέρι στον όμιλο, με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς να καταστρώνει τα πλάνα του ενόψει… Πέμπτης.

Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό!
Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό! 10.113 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.