ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Εύκολος όμιλος, αλλά θέλει προσοχή

Ο Παναθηναϊκός ξεκινάει σήμερα τις υποχρεώσεις του στο Κύπελλο Ελλάδος και πρώτος αντίπαλος είναι ο Λεβαδειακός, σε έναν όμιλο τον οποίο συμπληρώνουν η Κέρκυρα και η Παναχαϊκή.

Εύκολος όμιλος, αλλά θέλει προσοχή

Η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος, είναι ένας από τους στόχους τους φετινού Παναθηναϊκού και οι «πράσινοι» από το σημερινό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, θα πρέπει να φανούν σοβαροί και συγκεντρωμένοι, καθώς το Κύπελλο πάντα ήταν ένας θεσμός που έκρυβε εκπλήξεις.

Σε έναν όμιλο με ομάδες όπως η Παναχαϊκή, ο Λεβαδειακός και η Κέρκυρα, τα πράγματα φαίνονται εύκολα με μία πρώτη ματιά, αλλά όλα τα παιχνίδια θέλουν προσοχή και σοβαρότητα.

Ο Παναθηναϊκός λοιπόν θέλει να μπει με το δεξί στο Κύπελλο και να πάρει το «τρίποντο» απέναντι στην ομάδα του Λεβαδειακού.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.095 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ας δούμε τον 4ο όμιλο στον οποίο βρίσκεται το «τριφύλλι», αλλά και το πρόγραμμα:

1η αγωνιστική: Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός, Κέρκυρα-Παναχαϊκή

2η αγωνιστική: Παναχαϊκή-Παναθηναϊκός, Λεβαδειακός-Κέρκυρα

3η αγωνιστική: Κέρκυρα-Παναθηναϊκός, Παναχαϊκή-Λεβαδειακός

Οι αγώνες είναι μονοί και και προκρίνονται οι δύο πρώτοι της βαθμολογίας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.