ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Να πρωταγωνιστήσει όπως και τότε (vid, pic)

Μία ιδιαίτερη «σχέση» με την ΑΕΚ έχει αποκτήσει ο Σωτήρης Νίνης, που ξεκίνησε από το γκολ του στο 1-4 της σεζόν 2006-2007.

Να πρωταγωνιστήσει όπως και τότε (vid, pic)

Ο Έλληνας μέσος θα βρεθεί αντίπαλος της ΑΕΚ για ακόμα μία φορά, στο ντέρμπι της Λεωφόρου την προσεχή Κυριακή (01/11) και ο Γιάννης Αναστασίου έχει κάθε λόγο να πιστεύει, πως μπορεί να κάνει τη διαφορά για τον Παναθηναϊκό.

Τότε που άρχισαν όλα

Ήταν η σεζόν 2006-2007, η χρονιά που ο νεαρός τότε Σωτήρης Νίνης πήρε την ευκαιρία που του έδωσε ο Βίκτορ Μουνιόθ και «συστήθηκε» στο ελληνικό κοινό. Και ο αγώνας του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στις 18 Φεβρουαρίου ήταν το «κερασάκι» στην τούρτα.

Σωτήρης Νίνης-Panathinaikos24

Είχε προηγηθεί το ντεμπούτο του σε ένα μία αναμέτρηση με αντίπαλο το Αιγάλεω στις αρχές του Ιανουαρίου σε ηλικία μόλις 16 ετών και έναν μήνα περίπου μετά, ο Ισπανός τεχνικός τον εμπιστευόταν στο εκτός έδρας ντέρμπι με τους «κιτρινόμαυρους» στο ΟΑΚΑ.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 36.667 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Νίνης αγωνίζεται για 90 λεπτά και είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής της νίκης με 4-1 των «πρασίνων». Μετά από κόρνερ στο 8ο λεπτό, ο μικρός κάνει το 2-0, καθώς η μπάλα φτάνει σε αυτόν και από το ύψος της περιοχής σκοράρει, για να γίνει ο νεότερος που το πραγματοποιεί σε ντέρμπι Παναθηναϊκού και ΑΕΚ, ενώ λίγο νωρίτερα έχει εκτελέσει το κόρνερ από το οποίο ο Γιάννης Γκούμας ανοίγει το σκορ.

Από τότε ο Παναθηναϊκός με τον Έλληνα διεθνή στη σύνθεση του, συναντήθηκε ακόμα 11 φορές με την Ένωση. Η τελευταία ήταν στη νίκη με 1-0 στις 20 Μαϊου του 2012, όταν και οι «πράσινοι» επικράτησαν με 1-0, χάρη σε γκολ του Τοτσέ.

Τέσσερις σεζόν μετά και αφού η ΑΕΚ πέσει στη Γ’ Εθνική και έχει επιστρέψει, ο Παναθηναϊκός με τον Σωτήρη Νίνη πιθανότατα στην ενδεκάδα, θα υποδεχθεί τους «κιτρινόμαυρους» και ο 25χρονος πλέον άσος καλείται να πρωταγωνιστήσει και πάλι…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.