ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στήλες

Έμεινε «ακάλυπτος» και από τα στηρίγματά του!

Την ώρα που ο Αναστασίου κρίνεται για τις επιλογές του, το SDNA «κρίνει» τα μόνιμα στηρίγματά του στην ομάδα την τελευταία τριετία. Εκτός από τη διοίκηση, βέβαια, που τον στήριξε ως τώρα...

Έμεινε «ακάλυπτος» και από τα στηρίγματά του!

Η χρονιά για τον Παναθηναϊκό ξεκίνησε εφιαλτικά. Ο αποκλεισμός από την Καμπάλα έφερε τη ρήξη του κόσμου με τον Γιάννη Αναστασίου, και οποιοδήποτε λάθος και στραβοπάτημα φέρνει ακόμη μεγαλύτερη αγανάκτηση στην «πράσινη» εξέδρα, με αποκορύφωμα το χτεσινό «κράξιμο» σε Αναστασίου και Αλαφούζο.

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.GR

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.