ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Καταψήφισε τον προϋπολογισμό της Ομοσπονδίας Ποδηλασίας ο Παναθηναϊκός Α.Ο

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο με ανακοίνωση που εξέδωσε, έκανε γνωστό πως καταψήφισε τον προϋπολογισμό, στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας.

Καταψήφισε τον προϋπολογισμό της Ομοσπονδίας Ποδηλασίας ο Παναθηναϊκός Α.Ο

Με τον Ηλία Μιχαλαριά να δίνει το παρόν, ο Παναθηναϊκός Α.Ο καταψήφισε τον προϋπολογισμό της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, καθώς υπάρχουν ασάφειες στις εκθέσεις που αφορούν τη διευθέτηση των χρεών της Ομοσπονδίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού Α.Ο:

«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ενημερώνει τα μέλη του ότι παρευρέθηκε δια του προέδρου του, Ηλία Μιχαλαριά, στη Γενική Συνέλευση της  Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας με θέμα την έγκριση του προϋπολογισμού για το αγωνιστικό έτος 2015-2016, καταψηφίζοντας τον προτεινόμενο προϋπολογισμό για λόγους ασάφειας των εκθέσεων που αφορούν τη διευθέτηση των χρεών της Ομοσπονδίας.

Δηλώνουμε απερίφραστα, δε, ότι τασσόμαστε με το καλό του αθλήματος και επιθυμούμε την πρόοδο του. Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. δεσμεύεται να πρωτοπορήσει, πραγματοποιώντας ενέργειες με γνώμονα την εξέλιξη του αθλήματος και λαμβάνοντας πρωτοβουλίες προς αυτή την κατεύθυνση». 

ΜΠΑΜ με Χαντάβα!
ΜΠΑΜ με Χαντάβα! 1.651 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.