ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Να δείξει ότι… αναπνέει!

Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν σήμερα εκτός έδρας τον Ατρόμητο (19:30-Panathinaikos24.gr/Novasports2) και μόνο στόχο έχουν να επιστρέψουν στις νίκες.

Να δείξει ότι… αναπνέει!

Μετά την απομάκρυνση του προπονητή οι δικαιολογίες τελείωσαν πλέον για τους παίκτες του Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» μπορεί να μην έχουν στον πάγκο τους το νέο προπονητή αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία σε περίπτωση διαφορετικού αποτελέσματος πέρα της νίκης. Ο Στιβ Ρούτερ αναμένεται να κάτσει στον «πράσινο» πάγκο και φαίνεται ότι δεν θα κάνει «μεγάλες» αλλαγές στην ενδεκάδα. Πιο συγκεκριμένα, ο Γενς Βέμερ όχι απλώς μπήκε για πρώτη φορά σε αποστολή πρωταθλήματος, αλλά αναμένεται να είναι και βασικός στο δεξί άκρο της άμυνας.

Ο Πράνιτς θα είναι στο απέναντι άκρο, ενώ Σάντσεθ και Τριανταφυλλόπουλος θα είναι στόπερ, καθώς ο Τελάντερ είναι ανέτοιμος και ο Ταυλαρίδης τιμωρημένος, ενώ ο Κουτρουμπής θα παίξει ως αμυντικό χαφ. Ζέκα και Αμπέντ θα τον πλαισιώνουν, με τον Νίνη πίσω από Καρέλη και Μπεργκ. Φυσικά γκολκίπερ θα είναι ο Στιλ. Την ίδια στιγμή το σύστημα που αναμένεται να χρησιμοποιήσει ο 42χρνος είναι το 4-4-2 με ρόμβο στο κέντρο. Στην αποστολή βρίσκονται ακόμη οι Κοτσόλης, Γιαννακόπουλος, Νάνο, Μαρινάκης, Δώνης, Λουντ, Ατζαγκούν, Πέτριτς και Καλτσάς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.