ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Να διατηρήσει το αήττητο!

Τα κορίτσια του βόλεϊ του Παναθηναϊκού αντιμετωπίζουν στο κλειστό της Κυψέλης τον Πανναξιακό με μόνο στόχο να κάνουν το 4 στα 4 και έτσι να διατηρήσουν το αήττητο.

Να διατηρήσει το αήττητο!

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. υποδέχεται τον Πανναξιακό στο κλειστό του Πανελληνίου, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ γυναικών. Οι «πράσινες» διατηρούν το “αήττητο” και επιθυμούν να συνεχίσουν με νίκη, σε εάν αγώνα όπου ο Γιώργος Ρούσης δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, με εξαίρεση την απουσία της Κωνσταντινίδου,  η οποία ξεκίνησε ωστόσο ατομικό πρόγραμμα και μετρά αντίστροφα για την επιστροφή της.

Ο τεχνικός της ομάδας μας Γιώργος Ρούσης δήλωσε ενόψει του αυριανού αγώνα: «Αύριο(σ.σ.Σήμερα) παίζουμε κόντρα σε μια ομάδα που έχει πραγματοποιήσει ένα εξίσου καλό ξεκίνημα με μας στο πρωτάθλημα. Θα πρέπει να είμαστε απολύτως συγκεντρωμένοι καθ΄όλη τη διάρκεια του αγώνα, μιας και ο αντίπαλός μας είναι πολύ δυνατός και σίγουρα θα εκμεταλλευτεί τυχόν λάθη μας. Εμάς ο στόχος μας είναι πάντοτε η νίκη και με αυτό το στόχο θα «μπούμε» και στο αυριανό ματς».

 

Από την πλευρά της η αρχηγός της ομάδας μας Ζένια Τσίμα πρόσθεσε: «Αύριο(σ.σ.Σήμερα) παίζουμε με τον Πανναξιακό, που είναι θεωρητικά και ο πιο δύσκολος αντίπαλος που έχουμε αντιμετωπίσει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Ωστόσο, εμάς πάντα ο στόχος μας είναι η νίκη, ανεξάρτητα από την ομάδα που είναι απέναντί μας. Θέλουμε δίπλα μας και αυτό το Σάββατο τη φωνή και τη στήριξη των οπαδών, που πάντα μας ενισχύουν σημαντικά την απόδοσή μας με την παρουσία τους».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.