ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κατ’ αρχήν συμφωνία με Στραματσιόνι!

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία οι «πράσινοι» έχουν φτάσει σε κατ’ αρχήν συμφωνία με τον Στραματσιόνι. Μέσα στην ημέρα μπορεί να ανακοινωθεί ο Ιταλός τεχνικός.

Κατ’ αρχήν συμφωνία με Στραματσιόνι!

Ο Στραματσιόνι έχει πλέον ξεκάθαρο προβάδισμα σε σχέση με τον Παούνοβιτς. Η πλευρά του Παναθηναϊκού φαίνεται να τα έχει βρει σχεδόν σ’όλα με τον Ιταλό τεχνικό.

Όπως ήταν γνωστό, ο πρώην τεχνικός των Ίντερ, Ουντινέζε είχε το πλεονέκτημα και οι σημερινές εξελίξεις ήρθαν για να επιβεβαιώσουν αυτό το γεγονός. Ακόμα και μέσα στις επόμενες ώρες μπορεί να ανακοινωθεί η απόκτηση του Στραματσιόνι. Βέβαια αν δεν πέσουν οι υπογραφές κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος.

Τέλος, πολύ σύντομα αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα ο Αντρέα Στραματσιόνι για να πιάσει άμεσα δουλειά, καθώς ο Παναθηναϊκός έχει και ένα δύσκολο ντέρμπι μπροστά του, σε 15 μέρες περίπου με τον Ολυμπιακό.

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 3.450 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η επιλογή του Γιάννη Αλαφούζου έχει πιθανότατα να κάνει με την εμπειρία που διαθέτει ο Στραματσιόνι σε μεγαλύτερο βαθμό από τον Παούνοβιτς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.