ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Καρέλης: «Με πείσμα και θέληση κάναμε την ανατροπή»

Στο πείσμα και στη θέληση για να γυρίσουν το αποτέλεσμα στάθηκε μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Νίκος Καρέλης.

Καρέλης: «Με πείσμα και θέληση κάναμε την ανατροπή»

Ο νεαρός επιθετικός του τριφυλλιού που σκόραρε για την ισοφάριση στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στις δηλώσεις που παραχώρησε στη Nova, μίλησε για τα στοιχεία που έδωσαν τη νίκη με ανατροπή στον Παναθηναϊκό, ενώ αναφέρθηκε και στη συνεργασία που έχει ως τώρα με τον Μάρκους Μπέργκ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ματς: «Όλα τα παιδιά δώσαμε ότι μπορούσαμε σε μια δύσκολη, μεταβατική περίοδο. Στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε ποιοί είμαστε και με το πείσμα μας και τη θέλησή μας κάναμε την ανατροπή. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ αλλά δεν το βάλαμε κάτω και προσπαθήσαμε. Το ματς ήταν δύσκολο και το ξέραμε από την αρχή. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά».

Για την συνεργασία που έχει μέχρι τώρα με τον Μπέργκ: «Έχουμε καλή συνεργασία. Όχι μόνο με τον Μπεργκ αλλά και με τον Πέτριτς. Ξέρουμε ο ένας τις κινήσεις του άλλου και προσπαθούμε να το βγάλουμε στο γήπεδο».

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 3.475 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την νέα προσπάθεια που ξεκινάει στην Εθνική με την πρόσληψη του Σκίμπε: «Έχει έρθει ένας καινούργιος προπονητής. Θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε και να τα δώσουμε όλα για να επιστρέψει η Εθνική στις επιτυχίες».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.