ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Εδειξε άντερα, ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ τον Κύζα!

Η αντρίκεια ανατροπή, το 100-0 του Κύζα και το «μαξιλαράκι του +11» για Λεωφόρο. Γράφει ο Νικόλας Βασιλαράς

Εδειξε άντερα, ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ τον Κύζα!

Νίκη από νίκη διαφέρει. Και αυτή στο Περιστέρι δεν ήταν σαν τις άλλες. Για να τα πούμε λαϊκά – επειδή το ποδόσφαιρο τέτοιο είναι και όχι… τένις ή καλλιτεχνικό πατινάζ με σπίκερ τον Κωστάλα – ήταν ο ορισμός του ΑΡΧ@@@ΤΟΥ διπλού! Αυτό που λέμε κόντρα σε όλους και σε όλα, στην πλήρη έκφρασή του. Και στο πλήρες ξεβράκωμα του θρασύτατου τύπου που έφεραν από τη Δράμα για να κάνει τον διαιτητή.

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.GR

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.