ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Υπογράφει και ανακοινώνεται ο Στραματσόνι!

Ο Αντρέα Στραματσιόνι είναι τελικά ο εκλεκτός στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, ενώ αναμένεται μέσα στην ημέρα να... πέσουν οι υπογραφές, αλλά και ανακοίνωση από την «πράσινη »ΠΑΕ, όπου θα γνωστοποιήσει και επίσημα τον νέο προπονητής της ομάδας.

Υπογράφει και ανακοινώνεται ο Στραματσόνι!

Έτοιμος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού είναι ο Αντρέα Στραματσιόνι, με τον Ιταλό προπονητή να βρίσκεται από εχθές το βράδυ στην Αθήνα.

Μετά από μία εβδομάδα σωρείας συναντήσεων, οι ιθύνοντες του «τριφυλλιού» επέλεξαν να είναι αντικαταστάτης του Γιάννη Αναστασίου, ο Αντρέα Στραματσιόνι! Ποιοί ήταν οι λόγοι όμως γι αυτή την απόφαση και ο Ιταλός τεχνικός νίκησε τον Παούνοβιτς στη… μάχη για τον πάγκο του Παναθηναϊκού;

Το γεγονός ότι ο Ιταλός προπονητής έχει δουλέψει και στο παρελθόν σε ομάδες -σε αντίθεση με τον Πραούνοβιτς-  έχει την εμπειρία από καθημερινή δουλειά σε έναν σύλλογο, ήταν και ο λόγος που οι ιθύνοντες του συλλόγου έδωσαν το… πράσινο φως στον Στραματσιόνι!

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 30.171 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επίσης, σημαντικό ρόλο, έπαιξαν και οι συζητήσεις του νεαρού τεχνικού με τον Λεωνίδα Βόκολο στην Ιταλία.

Ο εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού διαπίστωσε ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει την… όρεξη για δουλειά, ώστε να επαναφέρει την ομάδα ξανά στον δρόμο των επιτυχιών σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ακόμη ένα… συν στην εν λόγω επιλογή, ήταν και το γεγονός ότι ο Στραματσιόνι επέλεξε να περιμένει την απόφαση των  «πρασίνων», κλείνοντας την… πόρτα στο ενδιαφέρον άλλων ομάδων, καθώς του άρεσε αρκετά το πρότζεκτ το οποίο άκουσε και συζήτησε με τον Βόκολο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.