Έτοιμος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού είναι ο Αντρέα Στραματσιόνι, με τον Ιταλό προπονητή να βρίσκεται από εχθές το βράδυ στην Αθήνα.

Μετά από μία εβδομάδα σωρείας συναντήσεων, οι ιθύνοντες του «τριφυλλιού» επέλεξαν να είναι αντικαταστάτης του Γιάννη Αναστασίου, ο Αντρέα Στραματσιόνι! Ποιοί ήταν οι λόγοι όμως γι αυτή την απόφαση και ο Ιταλός τεχνικός νίκησε τον Παούνοβιτς στη… μάχη για τον πάγκο του Παναθηναϊκού;

Το γεγονός ότι ο Ιταλός προπονητής έχει δουλέψει και στο παρελθόν σε ομάδες -σε αντίθεση με τον Πραούνοβιτς-  έχει την εμπειρία από καθημερινή δουλειά σε έναν σύλλογο, ήταν και ο λόγος που οι ιθύνοντες του συλλόγου έδωσαν το… πράσινο φως στον Στραματσιόνι!

Επίσης, σημαντικό ρόλο, έπαιξαν και οι συζητήσεις του νεαρού τεχνικού με τον Λεωνίδα Βόκολο στην Ιταλία.

Ο εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού διαπίστωσε ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει την… όρεξη για δουλειά, ώστε να επαναφέρει την ομάδα ξανά στον δρόμο των επιτυχιών σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ακόμη ένα… συν στην εν λόγω επιλογή, ήταν και το γεγονός ότι ο Στραματσιόνι επέλεξε να περιμένει την απόφαση των  «πρασίνων», κλείνοντας την… πόρτα στο ενδιαφέρον άλλων ομάδων, καθώς του άρεσε αρκετά το πρότζεκτ το οποίο άκουσε και συζήτησε με τον Βόκολο.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου