ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αλαφούζος: «Το πρωτάθλημα θα κριθεί στα δικαστήρια»

Για τον Αντρέα Στραματσόνι και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες γίνεται το ελληνικό πρωτάθλημα, μίλησε ο Γιάννης Αλαφούζος, λίγο μετά τις υπογραφές των συμβολαίων.

Αλαφούζος: «Το πρωτάθλημα θα κριθεί στα δικαστήρια»

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, αφού εξήγησε τους λόγους που οδήγησαν στην επιλογή του Ιταλού τεχνικού, ευχαρίστησε δημοσίως τον Γιάννη Αναστασίου για το επιτυχημένο όπως είπε έργο του και πρόσθεσε πως με τις συνθήκες που διεξάγεται το πρώταθλημα στην Ελλάδα, δε μπορεί να κερδηθεί μέσα στο γήπεδο, αλλά στα δικαστήρια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Αλαφούζου:

«Γνωρίζετε τον καινούργιο μας προπονητή τον κύριο Στραματσόνι. Η επιλογή του έγινε με βάση το πλάνο μας που έχει ξεκινήσει από το 2013, ενώ ταιριάζει απολύτως με τη φιλοσοφία μας. Αυτή είναι να εξελλίσουμε νέους Έλληνες ποδοσφαιριστές και όχι μόνο, να εκμεταλλευόμαστε έμπειρους παίκτες που φέρνουμε στην Ελλάδα λόγω του μεγάλου ονόματος της ομάδας. Ο κύριος Στραματσόνι έχει ακριβώς την ίδια φιλοσοφία με εμάς έχει δουλέψει σε μεγάλες ακαδημίες όπως της Ρόμα και της Ίντερ ενώ παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει παραστάσεις από μεγάλες ομάδες στο δύσκολο πρωτάθλημα της Ιταλίας.

Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε τη συνεργασία μας με τον κύριο Στραματσόνι. Θα ήθελα σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσω και δημοσίως τον Γιάννη Αναστασίου. Θεωρώ απολύτως επιτυχημένο το έργο του, φυσικά και έγιναν λάθη αλλά είναι μέσα στη ζωή. Πλέον γυρίζουμε σελίδα και μπαίνουμε στη νέα μας εποχή.

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 3.869 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με τις συνθήκες που διεξάγεται στην Ελλάδα το πρωτάθλημα δεν μπορούμε να το κερδίσουμε στο γήπεδο. Υπάρχει συστηματική αλλοίωση που δεν πρόκειται να αλλάξει. αλλοίωση συστηματική η οποία δεν θα αλλάξει. Από την πρώτη στιγμή στόχος μας είναι να αποδοθεί δικαιοσύνη, και η πολιτεία να πάρει τα μέτρα της. Τότε ο Παναθηναϊκός όπως και η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ θα μπορούν να κερδίσουν το πρωτάθλημα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.