ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τελάντερ: «Ότι περνάει από το χέρι μας για τον τίτλο»

Αισιόδοξος για τη «μάχη» του τίτλου εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Ράσμους Τελάντερ, που παράλληλα, χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό ως ομάδα με τεράστιες δυνατότητες.

Τελάντερ: «Ότι περνάει από το χέρι μας για τον τίτλο»

Ο Δανός αμυντικός έδωσε συνέντευξη σε ιστοσελίδα της πατρίδας του και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και στο στόχο του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ράσμους Τελάντερ στην ιστοσελίδα «NORDJYSKE Medier»:

«Αισθάνομαι πολύ καλά. Είμαι πραγματικά χαρούμενος που βρίσκομαι στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό. Και η κοπέλα μου είναι πολύ ευτυχισμένη εδώ…».

Για το ντεμπούτο του κόντρα στον Λεβαδειακό: «Πήγε όπως ήλπιζα να πάει. Πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα και το σημαντικό ήταν ότι κρατήσαμε το μηδέν».

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.229 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το ματς με την Ξάνθη, όπου πέτυχε το γκολ της νίκης: «Κερδίσαμε με δικό μου γκολ στο 83′ και ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Με βοήθησε πολύ…»

Για το ματς με τον Ολυμπιακό και το αν θα είναι έτοιμος: «Είναι μία μάχη και θα τα δώσω όλα για να είμαι έτοιμος». 

Για το μέλλον του Παναθηναϊκού: «Έχουμε μία πραγματική καλή ομάδα με τεράστιες δυνατότητες… Θα δούμε τι θα γίνει, αλλά είμαι αισιόδοξος τόσο για την ομάδα, όσο και για εμένα. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να ανταγωνιστούμε τον Ολυμπιακό και να κερδίσουμε τον τίτλο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.