ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Τα εισιτήρια με Ολυμπιακό

Στη διάθεση του κοινού είναι από χθες τα εισιτήρια για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, για την 5η αγωνιστική της Α1 πόλο των ανδρών, αυτή την Κυριακή, στο Ιλίσιο κολυμβητήριο.

Τα εισιτήρια με Ολυμπιακό

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού Α.Ο.

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει ότι  ξεκινάει από σήμερα Πέμπτη 12/11 η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα κόντρα στον ΟΣΦΠ, την Κυριακή 15/11 στο «Ιλίσιο» κολυμβητήριο και ώρα 19:00, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος  υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών.

Η διάθεση των εισιτηρίων πραγματοποιείται  καθημερινά, 12:00 – 20:00 από τη γραμματεία του κλειστού γυμναστηρίου “Π. Γιαννακόπουλος” (Θύρα 7Α) μέχρι και το Σάββατο 14/11.

Την ημέρα του αγώνα, όσοι επιθυμούν θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν εισιτήρια έξω από το γήπεδο, ενώ οι πόρτες για το κοινό ανοίγουν στις 18:00. Οι κάρτες διαρκείας ισχύουν κανονικά.

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 271 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.