ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ξεκινούν οι υποχρεώσεις για τους μικρούς πολίστες

Ξεκινούν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις οι μικροί πολίστες του Παναθηναϊκού Α.Ο. της κατηγορίας προμίνι (γεννημένοι το 2004 – 2005), με τη συμμετοχή τους στο πολύμηνο τουρνουά που διοργανώνει ο Νηρέας Γέρακα.

Ξεκινούν οι υποχρεώσεις για τους μικρούς πολίστες

Στο τουρνουά «TurboWaterPoloFun» θα δώσουν φέτος το «παρών» δύο ξεχωριστές ομάδες από το Τριφύλλι, με στόχο να δοθεί η ευκαιρία σε ακόμη περισσότερα παιδιά να αγωνιστούν και να αντιμετωπίσουν τους συνομήλικους αντιπάλους τους από τις υπόλοιπες ομάδες της Αθήνας.

Η συμμετοχή σε αγωνιστικές δραστηριότητες στις ηλικίες αυτές είναι πολύ σημαντική, καθώς επιβραβεύει τις προσπάθειες που κάνουν καθημερινά στις προπονήσεις και ενισχύει την ανταγωνιστικότητα.

Στο τουρνουά συμμετέχουν επίσης η Βουλιαγμένη, το Π. Φάληρο, ο Εθνικός, η Ηλιούπολη, ο Νηρέας Χαλανδρίου, ο Ποσειδώνας Ιλισίων, το Χαϊδάρι και ο διοργανωτής Νηρέας Γέρακα.

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 271 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η αυλαία της διοργάνωσης «άνοιξε» το περασμένο Σάββατο για τις ομάδες του 1ου ομίλου, ενώ η συνέχεια θα δοθεί το Σάββατο 14/11 με τη συμμετοχή των ομάδων μας, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου. Στις 13:15, η πρώτη μας ομάδα (ΠΑΟ 1) αντιμετωπίζει τον Νηρέα Χαλανδρίου και στις 14:00 η δεύτερη ομάδα μας (ΠΑΟ 2) αυτή του Νηρέα Γέρακα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.