ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Ωμή» παραδοχή για Περέϊρα από τον Ολυμπιακό

Ο Σάββας Θεοδωρίδης, «καυτηρίασε» την συμπεριφορά του τέως προπονητή του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέιρα, στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας, που έγινε σήμερα στη Λεωφόρο, ενόψει του ντέρμπι.

«Ωμή» παραδοχή για Περέϊρα από τον Ολυμπιακό

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο στη Λεωφόρο, η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας, ενόψει του ντέρμπι, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, την 21η Νοεμβρίου.

Από πλευράς Παναθηναϊκού, παρέστησαν οι Σπύρος Βλάχος (υπεύθυνος διεξαγωγής αγώνων) και Απόστολος Κασκάνης (υπεύθυνος ασφαλείας), ενώ τον Ολυμπιακό, εκπροσώπησαν οι γνωστοί… Σάββας Θεοδωρίδης, Κώστας Καραπαππάς και Χρήστος Παναγόπουλος, ενώ φυσικά υπήρχε και εκπροσώπηση από την Αστυνομία.

Η σύσκεψη διεξήχθη σε καλό κλίμα, με τα μέτρα ασφαλείας να είναι ίδια με τα περσινά, ωστόσο από πλευράς «τριφυλλιού», στάθηκαν στο γεγονός πως πρέπει τα συμφωνηθέντα να τηρηθούν στο ακέραιο, με τον υπεύθυνο της Αστυνομίας να αναφέρει: «Φέτος θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο».

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.397 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από τον Παναθηναϊκό ζητήθηκε να γίνουν πιο αυστηροί έλεγχοι κατά την είσοδο των φιλάθλων, έτσι ώστε να μην περάσουν αντικείμενα, ενώ όπως και πέρσι, θα υπάρχουν διμοιρίες των ΜΑΤ και σεκιούριτι πάνω από τον πάγκο του Ολυμπιακού.

Άλλα λέμε, άλλα γράφουμε…

Παρότι συμφωνήθηκε προφορικά, να μείνουν (ως είθισται)  τρεις σειρές κλειστές από την κερκίδα πάνω από τον «ερυθρόλευκο» πάγκο, εν συνεχεία ο Ολυμπιακός ζήτησε γραπτώς πέντε σειρές, ωστόσο αυτό δεν είναι πιθανό να γίνει.

Παράλληλα έγινε βόλτα… μέσα στο γήπεδο αλλά και στους χώρους, προκειμένου να μην ακουστούν πάλι τα γραφικά περί μυρωδιών… και λοιπών, ενώ ο Σάββας Θεοδωρίδης… κλασικά, όπως συνηθίζει ήταν λαλίστατος, κάνοντας λόγο για «αίσχη» και «ζούγκλα», αναφερόμενος στο περσινό ματς, λέγοντας πως κινδύνεψαν ζωές και πως πρέπει το ματς να διεξαχθεί στα πλαίσια ενός αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ, με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να του υπενθυμίζουν,  τις… σουλάτσες Μαρινάκη και Περέιρα στο γήπεδο, με τον Σάββα Θεοδωρίδη σε αυτό το σημείο να παραδέχεται (για πρώτη φορά και επισήμως από πλευράς Ολυμπιακού) πως η συμπεριφορά του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού δεν ήταν η πρέπουσα, λέγοντας: «Καυτηριάζω τη συμπεριφορά του Περέιρα στο περσινό παιχνίδι», με τον Καραπαππά, να… πετάγεται: «μα δεν μπορεί να κάνει μια βόλτα ο προπονητής μιας ομάδας στον αγωνιστικό χώρο»;, με την πλευρά του Παναθηναϊκού να του υπενθυμίζει, πως ο Πορτογάλος δεν αρκέστηκε στη βόλτα, αλλά έκανε και χειρονομίες.

Τέλος, όσον αφορά το μπουθ που θα χρειαστούν οι φιλοξενούμενοι, από την πλευρά του Ολυμπιακού δεν απάντησαν, πόσοι θα έρθουν τελικά, με τον Παναθηναϊκό να απαντάει: «Όσους φέρετε εσείς, τόσους θα φέρουμε και εμείς», ενώ ο Σάββας Θεοδωρίδης, έκανε και μια πρόταση… εντυπωσιασμού, καλώντας τους παλαίμαχους του Παναθηναϊκού να πάνε στο «Καραϊσκάκης» στο ματς του Β΄ γύρου, να δουν το ντέρμπι σε σουίτα, μαζί με παλαίμαχους του Ολυμπιακού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.