ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Εξάσκηση στις στημένες φάσεις

Στις στημένες φάσεις αλλά και τις τοποθετήσεις που θα πρέπει να έχουν οι ποδοσφαιριστές του, έδωσε έμφαση ο Αντρέα Στραματσόνι στην απογευματινή προπόνηση.

Εξάσκηση στις στημένες φάσεις

Την προετοιμασία τους ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό συνεχίζουν οι «πράσινοι» υπό τις οδηγίες του Στραματσόνι.

Παρά τις απουσίες των διεθνών (Μπεργκ, Καρέλη, Νίνη, Αμπέντ, Πράνιτς και Χουχούμη), ο Ιταλός τεχνικός δούλεψε πάνω στις στημένες φάσεις (φάουλ και κόρνερ). Από την σημερινή απογευματινή προπόνηση ο Ιταλός τεχνικός, στερήθηκε τον Ράσμους Τελάντερ, με τον νεαρό Δανό αμυντικό ν’ ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Στα της προπόνησης, οι «πράσινοι» πλην την εξάσκηση των στημένων φάσεων, έκαναν ζέσταμα ενώ ολοκληρώθηκε με «κορόιδο» και παιχνίδι.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.489 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Ιταλός τεχνικός με το υπόλοιπο προπονητικό τιμ, θα βγάλουν μεγαλύτερα συμπεράσματα για τους ποδοσφαιριστές, αύριο Σάββατο  (14/11, 15:00)στο φιλικό ματς που θα δώσουν οι «πράσινοι» με αντίπαλο το Λεβαδειακό στο «Γ. Καλαφάτης», κεκλεισμένων των θυρών για ΜΜΕ και κόσμο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.