ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ευκαιρία για… restart

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το Σάββατο τη Λαμία εκτός έδρας (14/11, 18:00), με στόχο την πρώτη νίκη στη φετινή Volleyleague, στο εξ αναβολής της 1ης αγωνιστικής.

Ευκαιρία για... restart

Οι «πράσινοι» μετά τις δύο ήττες από ΠΑΟΚ και Κηφισιά, θέλουν να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη στη φετινή Volleyleague, στο εξ’ αναβολής παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής με τη Λαμία.

Ο Χρίστος Μπέλος, μίλησε ενόψει της αυριανής εκτός έδρας αναμέτρησης και έκανε λόγο για ευκαιρία επανεκκίνησης: «Αντιμετωπίζουμε αυτό το παιχνίδι ως μια ευκαιρία να κάνουμε μια επανεκκίνηση,  μετά τα αρνητικά αποτελέσματα των δύο πρώτων αγωνιστικών και ευελπιστούμε να σημειώσουμε την πρώτη μας νίκη και μάλιστα την… 1η αγωνιστική όπως είναι τυπικά. Είναι μία αναμέτρηση από την οποία το μοναδικό αποτέλεσμα που αποζητούμε είναι η νίκη και θέλουμε να αποτελέσει την αρχή μιας νέας προσπάθειας, στο πλαίσιο ενός δύσκολου προγράμματος που ακολουθεί».

Volley League «Πάμε Στοίχημα» 1η αγωνιστική (εξ αναβολής)

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 271 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Γυμναστήριο «Χαλκιοπούλειο» Λαμίας, 18.00: Γ.Σ. Λαμίας – Παναθηναϊκός

Διαιτητές: Μουλά Λ., Κουτσούλας, Παρατηρητής: Βαρθαλίτης, Επόπτες: Καλαντζής, Οικονομοπούλου,

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.