ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Η γιορτή των σχολών κολύμβησης του Παναθηναϊκού (pics)

Μια όμορφη γιορτή διοργανώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 12 Νοεμβρίου στο δημοτικό κολυμβητήριο, στο Γουδή για τις σχολές κολύμβησης του Παναθηναϊκού.

Η γιορτή των σχολών κολύμβησης του Παναθηναϊκού (pics)

Η εκδήλωση ξεκίνησε με αγώνες επίδειξης από τους μικρούς κολυμβητές που είχαν την ευκαιρία να δείξουν στο κοινό τις ικανότητες και την πρόοδό τους κερδίζοντας το χειροκρότημα από όλους. Κατόπιν ακολούθησε η απονομή των διπλωμάτων και των μεταλλίων στο χώρο των νέων γραφείων του συλλόγου, χαρίζοντας υπερηφάνεια και ακόμα περισσότερα χαμόγελα στα παιδιά.

P1120745

Ο υπεύθυνος των σχολών της ομάδας Βασίλης Δεμέτης δήλωσε σχετικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη σημερινή εκδήλωση, σκοπός μας είναι τα παιδιά να περνούν όμορφα μέσα στην προπόνηση αλλά και να διασκεδάζουν μέσα από τις γιορτές που πραγματοποιούμε κατά καιρούς. Θέλουμε να αγαπήσουν το κολύμπι και να μείνουν στο χώρο για πολλά χρόνια. Ήδη έχουμε αρκετούς αθλητές που ξεκίνησαν στις σχολές μας και ήδη έχουν αρχίσει να συμμετέχουν σε αγώνες και στα πρωταθλήματα, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό καθώς κλείνουμε μόλις δυο χρόνια λειτουργίας στο κολυμβητήριο αυτό. Επίσης νοιώθω υπερήφανος για την εξαιρετική δουλειά που γίνεται από όλους τους προπονητές μας, την επαφή που έχουν με τα παιδιά,τις γνώσεις τους και τη μεταδοτικότητά τους, στοιχεια που φανερώνουν την ποιότητα της δουλειάς μας και το αποδυκνύουν οι αριθμοί των αθλητών που συνεχίζουν και έρχονται καθημερινά για προπόνηση.

P1120733

Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια και να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους βοήθησαν να γίνει αυτή η εκδήλωση αλλά και σε όσους συνδράμουν καθημερινά στο τμήμα μας, η βοήθειά τους είναι ανεκτίμητη. Επίσης ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους του δήμου Αθηναίων για την κατανόησή και την εξυπηρέτισή τους καθώς και τους χορηγούς της εκδήλωσης, την αθλητική εταιρία Pool Sport, την Κατερίνα Αναστασοπούλου (εξωτερικός συνεργάτης της Herbal Life), τον φούρνο «Το Ψωμάκι» και το καφέ «Ευδηλον» που συνέβαλαν σημαντικά για τη γιορτή μας.»

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 271 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
P1120772

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.