ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στήλες

«Ο Αλλάχ είναι μεγάλος» φώναζαν οι τρομοκράτες – Γάζωναν πολίτες

Για τη Συρία και τον Αλλάχ φώναζαν οι τρομοκράτες της επίθεσης στον πολυχώρο Μπατακλάν, σύμφωνα με μαρτυρίες που επικαλούνται τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης.

«Ο Αλλάχ είναι μεγάλος» φώναζαν οι τρομοκράτες - Γάζωναν πολίτες

Οκτώ ένοπλοι, ντυμένοι στα μαύρα, αλλά χωρίς μάσκες, εισέβαλαν στον συναυλιακό χώρο Μπατακλάν στο Παρίσι και άρχισαν να «γαζώνουν» τους ανθρώπους που βρίσκονταν εκεί. «Ο Αλλάχ είναι μεγάλος» φώναζαν, ενώ αυτόπτες μάρτυρες που κατάφεραν να ξεφύγουν ανέφεραν ότι είχαν σώζει με εκρηκτικά ομήρους.

Σύμφωνα με δημοσιογράφο του Europe 1, που βρίσκεται μέσα στο κτίριο του Μπατακλάν, ομάδα ενόπλων με καλάσνικοφ εισέβαλαν και άρχισαν να πυροβολούν στα «τυφλά». Η επίθεση διήρκεσε περίπου 15 λεπτά. Υπήρξε πανικός και ο κόσμος άρχισε να τρέχει προς τη σκηνή του θεάτρου.

Οι δράστες, μαυροφορομένοι και νεαροί, δεν φορούσαν μάσκες, και ήταν ιδιαίτερα ψύχραιμοι, απειλούσαν τους ομήρους ότι θα τους σκοτώσουν έναν-έναν.

Πηγή: Newpost.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.