ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Φελντέιν: «Το χρειαζόμασταν πολύ αυτό το ματς»

Στο γεγονός πως ο Παναθηναϊκός ήθελε πάρα πολύ τη νίκη επί της Ζαλγκίρις, στάθηκε ο Τζέιμς Φελντέιν, μιλώντας στο panathinaikos24.gr.

Φελντέιν: «Το χρειαζόμασταν πολύ αυτό το ματς»

Ο άσος των «πράσινων», πραγματοποίησε άλλη μια εξαιρετική εμφάνιση με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ωστόσο ανέφερε πως έχει ακόμα πολλά να δώσει στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε στο panathinaikos24.gr, ο Τζέιμς Φελντέιν:

«Κάναμε ένα εκπληκτικό παιχνίδι, το χρειαζόμασταν πολύ αυτό το ματς, μετά από δύο συνεχόμενες ήττες που κάναμε, είχαμε «πέσει» ψυχολογικά και καταστήσαμε σαφές όλοι στην ομάδα, πως σε κάθε παιχνίδι θα πρέπει να δίνουμε όλη μας την ενέργεια και θα πρέπει να παλεύουμε, άσχετα αν κερδίζουμε η χάνουμε Αυτό κάναμε σήμερα».

Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό!
Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό! 10.069 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Ήταν δύο πολύ δύσκολες στιγμές θα έλεγα. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολα τα εκτός έδρας παιχνίδια και το να είμαστε τόσο συχνά στο δρόμο (ταξίδια κλπ), αλλά νομίζω πως βελτιωνόμαστε όσο περνάει ο καιρός. Τώρα έχουμε ένα ακόμα δύσκολο αγώνα για το ελληνικό πρωτάθλημα και επικεντρωνόμαστε εκεί».

«Έχω προσαρμοστεί, αλλά μπορώ να κάνω ακόμα περισσότερα. Νιώθω ότι έχω ακόμα πολλά να δώσω και ελπίζω να τα καταφέρω για να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει στους στόχους της».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.