ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποτελέσματα αγώνων 2015-2016

Η ποιότητα έφερε τη νίκη

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε δύσκολα του Ιπποκράτη εκτός έδρας, με 68-58 για την 6η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ γυναικών. Διακοπή 20 λεπτών στο παιχνίδι, εξαιτίας καπνογόνου. Πρώτη σκόρερ η Καλέντζου με 14, εξαιρετική η Αυτζή που πρόσθεσε 10.

Η ποιότητα έφερε τη νίκη

Η ομάδα του Πέτρου Πρέκα, τα βρήκε «σκούρα» απέναντι στον Ιπποκράτη, αλλά με καθαρό μυαλό στις κρίσιμες στιγμές, πέτυχε ακόμα μία νίκη.

Ντέρμπι ο αγώνας από την αρχή του, με τον Ιπποκράτη να έχει το προβάδισμα (12-11) μετά τα πρώτα πέντε λεπτά του αγώνα. Ο Παναθηναϊκός σε εκείνο το σημείο αντέδρασε γρήγορα και κατάφερε να περάσει μπροστά στο σκορ, πριν έρθει η διακοπή 20 λεπτών, εξαιτίας καπνογόνου που άναψε και έκανε αποπνικτική την ατμόσφαιρα στο κλειστό.

Με τη συνέχεια του αγώνα, οι «πράσινες» έκαναν ένα μικρό σερί και έκλεισαν το πρώτο δεκάλεπτο με ένα προβάδισμα επτά πόντων (23-16).

Ο Παναθηναϊκός κρατούσε σταθερά την πρωτοπορία στο σκορ (22-29) με την έναρξη του δευτέρου δεκαλέπτου και αυτό συνεχίστηκε και στο υπόλοιπο της περιόδου, με αποτέλεσμα το ημίχρονο να κλείσει με το σκορ στο 38-34, υπέρ του «τριφυλλιού».

Με το ξεκίνημα της επανάληψης, ο Ιπποκράτης «έτρεξε» ένα μικρό σερί και πήρε το προβάδισμα (41-40), με τον Παναθηναϊκό όμως να απαντάει και πάλι άμεσα. Οι δύο ομάδες συνέχισαν για λίγο δίπλα δίπλα, μέχρι οι «πράσινες» να κάνουν το δικό τους σερί και να βρεθούν με το τέλος της 3ης περιόδου μπροστά στο σκορ, με 57-49.

Στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα, οι παίκτριες του Πέτρου Πρέκα κατάφεραν να διατηρήσουν το προβάδισμα, με τον Ιπποκράτη να μη μπορεί σε εκείνο το σημείο να βρεθεί κοντά στο σκορ.

Το τελικό 68-58 υπέρ του «τριφυλλιού», έφερε την πέμπτη νίκη σε έξι αγωνιστικές και ενώ την επόμενη εβδομάδα ακολουθεί το παιχνίδι με την Τερψιθέα, στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος», με τον αγώνα να είναι κεκλεισμένων των θυρών.

Τα δεκάλεπτα: 16-23, 34-38, 49-57, 58-68

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΩ (Παπούλης): Σβύνου, Σίντι 12, Δρεττάκη, Κάμπελ 24(1), Πατμίου 3(1), Κασάπογλου 5, Γούναρη 14(2), Μπαλάσα, Ντούλα, Καλυμνιοναρή, Νικηταρά, Κουζούκα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Πρέκας): Καλέντζου 14(1), Αυτζή 10(2), Κόνιαλη, Σλούκα 6(2), Ντέλβα 13, Κυριακοπούλου 11(1), Αλμπάνεζ 5(1), Παντέλη 2, Λύμουρα 7.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ