ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στραματσόνι, ο δεύτερος νεότερος σε ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Ο Αντρέα Στραματσόνι θα κάνει το Σάββατο το ντεμπούτο στον πάγκο του Παναθηναϊκού και μάλιστα σε ντέρμπι «αιωνίων», μένοντας στην ιστορία ως ένας από τους νεότερους προπονητές του «τριφυλλιού» σε αγώνα εναντίον του Ολυμπιακού.

Στραματσόνι, ο δεύτερος νεότερος σε ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Ο Ιταλός τεχνικός, περιμένει πως και πως το ντέρμπι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό, στο οποίο θα πραγματοποιήσει και το επίσημο ντεμπούτο του, στο «τιμόνι» του Παναθηναϊκού.

Νέος σε ηλικία, καθώς δεν έχει κλείσει ακόμα τα 40 του χρόνια, ο Αντρέα Στραματσόνι ετοιμάζεται να «γραφτεί» στα βιβλία της ιστορίας, ως ο δεύτερος νεότερος τεχνικός στην ιστορία του «τριφυλλιού», που έχει κοουτσάρει σε ντέρμπι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

79955

Το ρεκόρ το κατέχει ο Στράτος Αποστολάκης, που κάθισε στον πάγκο του Παναθηναϊκού σε ντέρμπι «αιωνίων», σε ηλικία 36 ετών, 9 μηνών και 21 ημερών και πολύ δύσκολα θα χάσει την πρωτιά στη σχετική λίστα.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.420 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τότε, ήταν ο Άγγελος Αναστασιάδης που είχε αποχωρήσει στα μισά της χρονιάς, για να καλύψει το κενό στον πάγκο ο μέχρι τότε βοηθός του, Στράτος Αποστολάκης, ενώ τώρα ο Γιάννης Αναστασίου έχει φύγει και ο Ιταλός τεχνικός ήταν ο «εκλεκτός» της διοίκησης.

Ο Αντρέα Στραματσόνι σε ηλικία 39 ετών, καθώς τα 40 θα τα κλείσει στις 9 Ιανουαρίου, θέλει να γίνει ο νεότερος τεχνικός που θα κοουτσάρει σε ντέρμπι «αιωνίων», αλλά και θα πανηγυρίσει τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό, καθώς κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί ακόμα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.