ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Με Πράνιτς και Κουτρουμπή στο ντέρμπι

Οι Ντάνιελ Πράνιτς και Γιώργος Κουτρουμπής, προπονήθηκαν κανονικά το πρωί της Πέμπτης και είναι πανέτοιμοι για το ντέρμπι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό.

Με Πράνιτς και Κουτρουμπή στο ντέρμπι

Οι «πράσινοι» συνέχισαν την προετοιμασία τους ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με τον Αντρέα Στραματσόνι να βλέπει τους Πράνιτς και Κουτρουμπή, να βγάζουν ολόκληρο το πρόγραμμα.

Η σημερινή προπόνηση στο Κορωπί, άρχισε με το καθιερωμένο ζέσταμα και συνεχίστηκε με τακτική και παιχνίδι.

Ο Ράσμους Τελάντερ, συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, ενώ μαζί με τον Γενς Βέμερ έκαναν και θεραπείες.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.388 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα ευχάριστα νέα για τον Αντρέα Στραματσόνι, ήρθαν από τους Πράνις και Κουτρουμπή, καθώς και οι δύο προπονήθηκαν κανονικά και είναι στη διάθεση του Ιταλού τεχνικού, για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 5 το απόγευμα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.