Ποδόσφαιρο

Έξτρα… κίνητρο από Αλαφούζο ενόψει ντέρμπι!

Στο Κορωπί και στην τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αναμένεται να βρεθεί ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος ετοιμάζεται να... δώσει έξτρα κίνητρο στους παίκτες σε περίπτωση νίκης.

Έξτρα κίνητρο ετοιμάζεται να δώσει ο Γιάννης Αλαφούζος στους παίκτες της ομάδας ενόψει του αυριανού ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Λεωφόρου. Ο πρόεδρος του  «τριφυλλιού», σύμφωνα με την εφημερίδα  «Goal», σκέφτεται σοβαρά το συγκεκριμένο ενδεχόμενο να δώσει έξτρα πριμ στους ποδοσφαιριστές σε περίπτωση που κερδίσουν των «αιώνιο» αντίπαλο.

Όπως και να έχει όμως, ο Γιάννης Αλαφούζος το απόγευμα θα βρεθεί στο Κορωπί για να παρακολουθήσει από κοντά την τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν το ντέρμπι και να ευχηθεί καλή επιτυχία, δείχνοντας τη στήριξη του στους ποδοσφαιριστές.

Παράλληλα, ο πρόεδρος των «πρασίνων», είχε χθες επαφές με μέλη της Θύρας 13, ζητώντας από τους οργανωμένους οπαδούς να προστατέψουν το σύλλογο και να  βοηθήσουν, προκειμένου να αποφευχθεί οποιαδήποτε τιμωρία στην ομάδα και την έδρα.

Exit mobile version