ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό»

Ο Ντάνιελ Πράνιτς σε δηλώσεις του στο novasports.gr τόνισε ότι αν ο Παναθηναϊκός ελέγξει το κέντρο θα πάρει τη νίκη.

«Να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό»

Ο Ντάνιελ Πράνιτς σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο αυριανό ντέρμπι ενώ τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να μείνει συγκεντρωμένος καθ’ όλη την διάρκεια του ντέρμπι.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε ο Κροάτης άσσος του Παναθηναϊκού :

«Ουσιαστικά δεν ήταν κάποια ενόχληση, ή κάποιος τραυματισμός, απλά ένιωσα λίγο κουρασμένος, δεν ήθελα να πάρω ρίσκα και μίλησα με τον προπονητή και είπαμε ότι ήταν καλύτερα να μην διακινδυνεύσουμε κάτι».

Για το αν περίμενε καιρό αυτό το ντέρμπι.

«Μ’ αρέσουν αυτά τα παιχνίδια και ειδικά όταν παίζουμε απέναντι στον Ολυμπιακό, όπως κάναμε τα τελευταία χρόνια. Η αλήθεια είναι ότι παίζουμε εντός έδρας, έχουμε νέο προπονητή, σκοπεύουμε στην νίκη, ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσουμε τους 3 βαθμούς».

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.553 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την φιλοσοφία του νέου προπονητή και τι καινούριο έχει φέρει στην ομάδα.

«Είμαι 3 μέρες με τον καινούριο προπονητή, άρα είναι δύσκολο να πω ορισμένα πράγματα, όμως πιστεύω ότι θα δούμε ένα διαφορετικό ποδόσφαιρο με άλλη τακτική κι αυτό που βέβαια δεν θα αποκαλύψω είναι πως θα παίξουμε, αλλά πιστεύω ότι με θετική ενέργεια και με ένα θετικό τρόπο παιχνιδιού, θα έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Για το αν αποτελεί επιπλέον πρόκληση για τον Παναθηναϊκό το σερί καλών αποτελεσμάτων του.

«Νομίζω ότι στα 3 χρόνια που βρίσκομαι εδώ αυτός ο συγκεκριμένος είναι ο καλύτερος Ολυμπιακός των τριών αυτών ετών. Οπωσδήποτε θα είναι ένας δύσκολος αγώνας, παίζουμε εντός έδρας βέβαια, είναι μία καλή ομάδα ο Ολυμπιακός όπως και εμείς είμαστε μία εξίσου καλή ομάδα. Η αλήθεια είναι ότι και εμείς χάσαμε βαθμούς παίζοντας με μικρότερες ομάδες, βεβαίως από τον ΠΑΟΚ θα μπορούσαμε να χάσουμε, αλλά όσον αφορά την ήττα από τον Πανιώνιο ήταν δικό μας λάθος. Τώρα όμως, πιστεύω ότι θα πρέπει να τα δώσουμε όλα ώστε να κερδίσουμε τους 3 βαθμούς και να μειώσουμε έτσι την διαφορά από τους οχτώ στους πέντε βαθμούς, για να μπορέσει να υπάρξει και κάποια πίεση και πιστεύω ότι είναι η ώρα να χάσει και ο Ολυμπιακός κάποιο παιχνίδι.»

Για το κλειδί της αναμέτρησης και που θα κριθεί ο αγώνας.

«Νομίζω πως πρέπει να είμαστε περισσότερο επιθετικοί απ ότι ο Ολυμπιακός, να κερδίζουμε τις δεύτερες μπαλιές και από κει και πέρα στο κέντρο θα είναι το κλειδί, εκεί θα παιχτούν όλα και νομίζω ότι αν είμαστε επιθετικοί και ελέγξουμε το κέντρο τότε θα έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Για τον αν αποτελεί πλεονέκτημα ότι παίζουν Λεωφόρο με ένα γεμάτο γήπεδο.

«Νομίζω ότι αυτό είναι σίγουρο! Είμαστε δυνατοί στην Λεωφόρο, παίζουμε εντός έδρας ενώπιον των φιλάθλων μας οι οποίοι μας υποστηρίζουν, θα είναι μία πάρα πολύ όμορφη ατμόσφαιρα, από κει και πέρα αυτό θα δώσει δύναμη στην ομάδα και σε εμάς και βεβαίως δεν μπορώ να πω ότι 100% είναι σίγουρο ότι θα κερδίσουμε, αλλά αυτός είναι ο στόχος μας και ο στόχος μας είναι βεβαίως να κερδίσουμε τους 3 βαθμούς».

Για τον αν έχουν δώσει περισσότερη προσοχή σε αυτό το παιχνίδι.

«Θα έλεγα ότι είναι μία ισχυρή ομάδα σαν σύνολο ο Ολυμπιακός, έχουν καλές μονάδες, ο Φουρτούνης είναι ένας καλός παίχτης, δείχνει καλά στοιχεία φέτος, από κει και πέρα εμείς πρέπει να εντείνουμε την προσοχή μας και την συγκέντρωση μας και στην άμυνα και παντού σε όλες τις θέσεις. Από την στιγμή που θα είμαστε συγκεντρωμένοι νομίζω πως αυτό  θα είναι το κλειδί».

Για το τι περιμένουν οι νέοι συμπαίχτες του από αυτό το ματς.

«Ξέρουν, βεβαίως και ξέρουν την κατάσταση, έχουμε παίξει  ήδη με τον Ολυμπιακό μερικές φορές, άρα όλοι γνωρίζουν τι να περιμένουν. Το βασικό είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι, να χαρούμε αυτό το παιχνίδι, να παίξουμε χωρίς φόβο, νομίζω πως έχουμε μία καλή ομάδα και από κει και πέρα θα πρέπει να αποδείξουμε πως οι αντίπαλοι δεν είναι καλύτεροι από εμάς, αλλά όλα αυτά θα φανούν στον αγωνιστικό χώρο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.