ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δημήτρης Στρατής

Οι διαιτητές σκέφτονται το μέλλον τους

Ήταν ποτέ δυνατόν διαιτητής να μην «μάσαγε» στα θέλω του Ολυμπιακού; Ο Παππάς το Σάββατο σκέφτηκε (και) τι μπορεί να του ξημερώσει μεθαύριο. Γράφει ο Δημήτρης Στρατής.

Οι διαιτητές σκέφτονται το μέλλον τους

Η διοίκηση του ΟΣΦΠ δημιούργησε ένα προηγούμενο που δεν θα ξεχαστεί ούτε σε. 200 χρόνια από τώρα! Το χειρότερο μ’ αυτό το «σύστημα» που έχει εισχωρήσει ΠΑΝΤΟΥ και σου κάνει πλάκα ΟΠΟΤΕ γουστάρει είναι πως κάνει ότι κάνει απροκάλυπτα: Σήμερα η συντριπτική πλειοψηφία αυτών εκεί κάτω ηδονίζονται με τις νίκες όπως κι αν έρχονται, τη βρίσκουν να χτικιάζουν τον αντίπαλο με επιδείξεις ξιπασιάς, επιθετικότητας και ασύλληπτης αλαζονείας. Αυτό το κομμάτι των Ολυμπιακών, ο Κόκκαλης το γιγάντωσε κι ο Μαρινάκης εξακολουθεί να παραχαϊδεύει.

Στον αντίποδα έχουμε τον «άλλο» κόσμο. Αυτού που ειρωνεύεται τις νίκες στα χαρτιά, που γουστάρει να βλέπει γκολ, όμορφο ποδόσφαιρο κι όχι σφυρίγματα διαιτητών (θυμηθείτε τη μουρμούρα που υπήρχε επί Τεν Κάτε όταν η ομάδα ξεκίνησε νικώντας παντού το 2010 κι όμως ο κόουτς απολύθηκε στη πρώτη ήττα του, στο Καραϊσκάκη) που τον Παναθηναϊκό τον αγαπούν επειδή ΥΠΑΡΧΕΙ κι όχι επειδή νικά! Όλοι αυτοί οι φίλαθλοι γέμισαν τη Λεωφόρο το Σάββατο για να δουν το τριφύλλι (που φυσικά δεν έχει την παραμικρή πιθανότητα να κόψει πρώτο το νήμα του πρωταθλήματος) και στο τέλος έφυγαν μπαϊλντισμένοι απ’ όσα εκτυλίχθηκαν εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου.

Το χειρότερο είναι πως όσο περνούν οι μέρες όλος αυτός ο συσσωρευμένος θυμός απ’ τα εγκλήματα της τελευταίας εικοσαετίας θεριεύει, μια ματιά στα social media με τις συνομιλίες Κοντονή με… Μαρινάκη, Βρέντζο αρκούν για να κατανοήσουμε πως έπονται ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ αν δεν μπει φραγή στην ασυδοσία.

Αύξησε το καλοκαίρι το μπάτζετ για μεταγραφές επιπέδου, κρατά επιθετική στάση στις συνεδριάσεις της λίγκας παρότι ξέρει ότι στις ψηφοφορίες έχει ελάχιστους συμμάχους. Θύμωσε προ διετίας για την συζήτηση γύρω από το πιστοποιητικό συμμετοχής του Παναθηναϊκού στις διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ «χώνοντάς» τα on air και κυρίως μιλά στο φως της μέρας κι όχι μέσω κύκλων, διαρροών, φροντίζοντας να βγάζει αυτοπροσώπως «στη σέντρα» τους μαφιόζους. Το κακό είναι πως η παραγοντική του εξέλιξη έρχεται σε μέρες που δεν βοηθούν τ’  αποτελέσματα γι αυτό μεγάλο μέρος του κόσμου τον αντιμετωπίζει με καχυποψία.

Δημήτρης Στρατής
Δημήτρης Στρατής Για τον Δημήτρη Στρατή το panathinaikos24 αποτελεί το τρίτο πράσινο μετερίζι στο οποίο θ' ασχολείται με το ομορφότερο δευτερεύον πράγμα στη ζωή του.
Η διαδρομή ξεκίνησε από το balla.gr, συνεχίστηκε στο leoforos.gr, τώρα όντας ο 13ος (προφανώς σημαδιακό μιας κι ο αριθμός -για προφανείς λόγους- είναι ο αγαπημένος του) συνεργάτης του site θ' ασχολείται (σχεδόν) καθημερινά με τον μεγαλύτερο ελληνικό σύλλογο! Θεωρεί τη γενιά του προνομιακή αφού έζησε live τα σπουδαιότερα επιτεύγματα των τμημάτων του κλαμπ, πλην Γουέμπλεϊ. Μια ζωή θα τον στοιχειώνει ο χαμένος προημιτελικός με την Πόρτο του Μουρίνιο το 2003 , όταν χάθηκε τελικός-φαντασίωση για όλους τους πράσινους πιστούς απανταχού Γης! Φαντάζεστε τι θα γινόταν σε συναπάντημα ΠΑΟ και...Σέλτικ;

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ