ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η ΠΑΕ για συλλαλητήριο και Κοντονή

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έκανε γνωστό επισήμως ότι δεν θα γίνει το προγραμματισμένο για την ερχόμενη Τετάρτη συλλαλητήριο και αναφέρθηκε στης τηλεφωνικές συνομιλίες Κοντονή - Μαρινάκη, εκφράζοντας την απορία πως με αυτόν τον τρόπο ο Υφυπουργός Αθλητισμού μπορεί να συμβάλλει στην προσπάθεια για πάταξη της διαφθοράς.

Η ΠΑΕ για συλλαλητήριο και Κοντονή

Η ανακοίνωση

Ορίστηκε ημερομηνία για τακτική Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ, αναβολή στο συλλαλητήριο

Το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποφάσισε κατά τη σημερινή συνεδρίασή του την ημερομηνία σύγκλησης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της ΠΑΕ και των θυγατρικών της.

Επίσης λήφθηκε η απόφαση αναβολής του προγραμματισμένου για την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου συλλαλητηρίου. Το θέμα συζητήθηκε εκτάκτως κατόπιν σοβαρών πληροφοριών που μεταφέρθηκαν στα μέλη του Δ.Σ. περί δράσεων οργανωμένης προβοκάτσιας. Υπό τον κίνδυνο να αμαυρωθεί η ειρηνική διαδήλωση και να δοθεί τροφή στους απανταχού πολέμιους του συλλόγου, ομοφώνως κρίθηκε σκόπιμο να μετατεθεί σε ημερομηνία που θα αποφασιστεί εν ευθέτω χρόνω.

LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα
LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα 4.929 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο διοικητικό συμβούλιο συζητήθηκε εκτενώς το θέμα που προέκυψε με τις δηλώσεις του αρμόδιου Υφυπουργού της κυβέρνησης στα θέματα του Αθλητισμού, κ. Κοντονή. Χθες διαβάσαμε στην ανακοίνωση του Υφυπουργού ότι η προσπάθεια πάταξης της βίας και της διαφθοράς στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο είναι και θα παραμείνει συνεχής. Σήμερα ακούσαμε τον κ. Κοντονή να λέει σε συνέντευξή του ότι στο κρίσιμο δίωρο του ντέρμπι του περασμένου Σαββάτου συνομίλησε μεταξύ άλλων με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να αποδεχθεί ο Υφυπουργός κλήσεις από παράγοντες των ομάδων, τη στιγμή που μόνον ο διαιτητής αποφασίζει την τύχη του κάθε αγώνα, πολλώ δε μάλλον να συνομιλήσει με παράγοντα, ο οποίος ως κακουργηματικά διωκόμενος έχει τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο. Σε κάθε περίπτωση με τέτοιες ενέργειες γεννάται το ερώτημα πώς ακριβώς συμβάλλει ο Υφυπουργός στην προσπάθεια πάταξης της διαφθοράς στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.