Ποδόσφαιρο

Οι… απορίες του «Στράμα» για το ντέρμπι

O Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος το περασμένο Σάββατο (21/11) δεν πραγματοποίησε το ντεμπούτο στον πάγκο του Παναθηναϊκού απόρησε σχετικά με τους λόγους που δεν ξεκίνησε το ντέρμπι, ενώ ελπίζει πως το «τριφύλλι» θα δικαιωθεί με την ένσταση που έκανε για εκ νέου ορισμό του παιχνιδιού.

Η απόφαση του διαιτητή, κ.Παππά να μην πραγματοποιηθεί το ντέρμπι του περασμένου Σαββάτου (21/11) με τον Ολυμπιακό, προκάλεσε την απορία του Αντρέα Στραματσόνι.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal», ο προπονητής των «πρασίνων» που βρισκόταν στα αποδυτήρια την ώρα που έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο οι φωτοβολίδες, εξέφρασε την απορία του σχετικά με την απόφαση του διαιτητή να μην διεξαχθεί στο ντέρμπι, από τη στιγμή που όταν ο ίδιος βγήκε στο γήπεδο τα πράγματα είχαν ηρεμήσει.

Μάλιστα, ο Ιταλός τεχνικός φέρεται να είπε στους ανθρώπους της ομάδας ότι «αυτά τα πράγματα θα πρέπει να αντιμετωπιστούν, γιατί είναι άδικο να τιμωρείται η ομάδα», ενώ παράλληλα εξέφρασε την ελπίδα του πως ο Παναθηναϊκός θα δικαιωθεί με την ένσταση που κατέθεσε για εκ νέου ορισμό του παιχνιδιού.

Exit mobile version