ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στραματσόνι: «Ο Παναθηναϊκός δεν εξαρτάται από έναν παίκτη»

Στην προσέγγιση των εκτός έδρας παιχνιδιών, στην απουσία του Μάρκους Μπεργκ και στο σύστημα με το οποίο θα αγωνίζεται ο Παναθηναϊκός, στάθηκε σε δηλώσεις του στη Nova, o Αντρέα Στραματσόνι.

Στραματσόνι: «Ο Παναθηναϊκός δεν εξαρτάται από έναν παίκτη»

Ο Ιταλός τεχνικός αρχικά αναφέρθηκε στη σημαντική, κυρίως για λόγους ψυχολογίας, νίκη επί της Παναχαϊκής για το Κύπελλο, μίλησε για τα συστήματα με τα οποία θέλει να παίζει η ομάδα, ενώ έδειξε να μην ανησυχεί για την απουσία του Μάρκους Μπεργκ, από το παιχνίδι της Βέροιας.

Τα όσα δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός στην κάμερα της NOVA:

«Ήταν μια σημαντική νίκη. Θέλαμε να κάνουμε μια νίκη, μια επανεκκίνηση. Υπάρχουν κάποιες ιδιαιτερότητες λόγω της ποινής και της ήττας στον Ηρακλή. Το κύπελλο είναι στόχος μας και θέλαμε να πάρουμε αυτή την νίκη για να κοιτάξουμε το επόμενο ματς στην Βέροια. Πέρα από την νίκη ήταν σημαντικό να δω σε αυτό το παιχνίδι και τα χαρακτηριστικά κάποιων άλλων παικτών. Δεν είναι μόνο θέμα ο Κλωναρίδης. Όλα τα παιδιά που έπαιξαν είχαν σωστή συμπεριφορά στον αγώνα».

Για το σύστημα: «Είχαμε πει πως θα παίξουμε με 4-4-2. Υπάρχουν δύο επιλογές, να παίξεις στην ευθεία ή με ρόμβο. Είναι σημαντικό για μια μεγάλη ομάδα να ξέρει παραπάνω από ένα σύστημα.Ανάλογα την περίσταση και την αγώνα με αυτά σκοπεύουμε να προχωρήσουμε στο μέλλον».

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.462 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τα εκτός έδρας παιχνίδια: «Πρέπει να δουλέψουμε την προσέγγιση στα εκτός έδρας παιχνίδια. Αρκετές φορές είναι διαφορετικά σε σχέση με τα εντός. Ξέρουμε πως είναι δύσκολο το ματς με την Βέροια. Να δείξουμε στους εαυτούς μου ότι μπορούμε να το διορθώσουμε. Χθες, στην Πάτρα, ο αγωνιστικός χώρος ήταν κάκιστος, η επιστροφή με το λεοφωρείο δύσκολη για τέσσερις ώρες. Δεν είναι εύκολο να επανέλθεις μετά από αυτό».

Για την απουσία του Μπεργκ: «Ξέρουμε ότι ο Μπεργκ είναι πολύ καλός παίκτης αλλά ο Παναθηναϊκός δεν εξαρτάται από έναν παίκτη. Αυτή πρέπει να είναι η φιλοσοφία. Υπάρχει ο Κλωναρίδης, ο Καρέλης, ο Πέτριτς, οπότε υπάρχουν επιλογές και θα δούμε ποιος θα αγωνιστεί στην Βέροια».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.