ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Να συνεχίσει το σερί

Να πετύχει την τρίτη συνεχόμενη νίκη του θέλει ο Παναθηναϊκός, που αντιμετωπίζει το Σάββατο (5/12, 16.00) την Γλυφάδα στο Ιλίσιο Κολυμβητήριο, στo πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης.

Να συνεχίσει το σερί

Οι «πράσινοι» έχουν ως μοναδικό στόχο το «τρίποντο» στο αυριανό παιχνίδι, με τον Τέο Λοράντος, να τονίζει πως ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να επιβάλλει το παιχνίδι του, σε έναν αγώνα με αρκετά μεγάλο βαθμό δυσκολίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του «τριφυλλιού»:

«Το παιχνίδι κόντρα στη Γλυφάδα είναι από αυτά που ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει πολύ. Θεωρώ ότι το γεγονός πως αγωνιζόμαστε στην έδρα μας, επιτάσσει να εφαρμόσουμε αλλά και να επιβάλλουμε το δικό μας τρόπο παιχνιδιού. Κάθε εβδομάδα που περνάει προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε τόσο στον αμυντικό, όσο και στον επιθετικό τομέα, με το πλάνο μας να περιλαμβάνει συνεχή κίνηση καθ΄ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Οφείλουμε να αποδείξουμε τη δουλεία μας εντός πισίνας και ειδικά στο αυριανό παιχνίδι που διεξάγεται στην έδρα μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.