ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Έτσι κατεβαίνει ο Παναθηναϊκός (Pic)

Την αρχική ενδεκάδα που θα κατεβάσει ο Αντρέα Στραματσόνι για την αναμέτρηση κόντρα στην Βέροια έκαναν γνωστή οι «πράσινοι» μέσα από την επίσημη σελίδα τους στο facebook.

Έτσι κατεβαίνει ο Παναθηναϊκός (Pic)

O Αντρέα Στραματσόνι αφήνει στον πάγκο τον Βίκτωρα Κλωναρίδη παρά το καλό ματς που έκανε μεσοβδόμαδα για το κύπελλο Ελλάδας κόντρα στην Παναχαϊκή ενώ επιστρέφει στο βασικό σχήμα ο Ράσμους Τελάντερ στο πλευρό του Σέρχιο Σάντσεθ.

Αναλυτικά η αρχική ενδεκάδα: Στιλ, Σάντσεθ, Τελάντερ, Νάνο, Μαρινάκης, Εσιέν, Ζέκα, Πράνιτς, Αμπέντ, Καρέλης και Πέτριτς.

Ενώ στον πάγκο θα είναι οι: Κοτσόλης, Λαγός, Κουτρουμπής, Ταυλαρίδης, Κλωναρίδης, Ατζαγκούν και Τριανταφυλλόπουλος.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.224 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
12107748_973663586025865_7926595938145360012_n

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.