ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Φελντέιν: «Να παίξουμε όπως με τη Μπαρτσελόνα»

Μετά τη νίκη του Παναθηναικού κόντρα στα Τρίκαλα (77-64), ο Τζέιμς Φελντέιν μίλησε στο Panathinaikos24.gr για την εμφάνιση της ομάδας, αλλά και για το πολύ σημαντικό παιχνίδι κόντρα στη Ζιελόνα Γκόρα την Παρασκευή (11/12).

Φελντέιν: «Να παίξουμε όπως με τη Μπαρτσελόνα»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο διεθνής άσος των «πρασίνων»:

Ακόμα μια νίκη για τον Παναθηναϊκό.

«Ήταν μια καλή νίκη για εμάς. Χρειαζόμασταν μια μεγάλη νίκη σαν και αυτή αλλά και να πάρουν χρόνο συμμετοχής όπως ο Γιώργος Παπαγιάννης και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και απόψε είχαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι».

«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν!
«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν! 39.045 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πετύχατε μια σημαντική νίκη κόντρα στη Μπαρτσελόνα και έχετε ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι κόντρα στη Ζιελόνα Γκόρα είναι ένας ακόμη «τελικός» για εσάς;

«Όχι δεν είναι τελικός για εμάς, παραμένει ωστόσο ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Ξέρουμε ότι πρέπει να βγούμε στο παρκέ και να παίξουμε πολύ καλά όπως παίξαμε με την Μπαρτσελόνα και ελπίζω η βοήθεια του κόσμου με την υποστήριξή τους, να μας δώσει τη νίκη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.