ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δύσκολα ο Μπεργκ

Ο Μάρκους Μπεργκ είναι απίθανο να προλάβει την αναμέτρηση της Κυριακής (13/12) κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και δύσκολα θα τεθεί στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι.

Δύσκολα ο Μπεργκ

Ο Σουηδός επιθετικός παραμένει αμφίβολος για την κυριακάτικη αναμέτρηση κόντρα στους Αρκάδες, καθώς δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί από την αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στην Παναχαϊκή.

Ο Μάρκους Μπεργκ στη διπλή προπόνηση της Τετάρτης, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία και είναι απίθανο αν προλάβει να τεθεί στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι.

Έτσι μετά και την απουσία του από την αναμέτρηση της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στη Βέροια (ήταν τιμωρημένος λόγω καρτών), ο Αντρέα Στραματσόνι όλα δείχνουν πως δεν θα τον έχει στη διάθεσή του. Δεδομένα όμως, θα προλάβει την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό την επόμενη εβδομάδα (20/12).

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.035 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.