ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» στηρίζει η Θ.13

Σε μια αξιέπαινη πρωτοβουλία προχώρησε η Θύρα 13 Πελοποννήσου, προσκαλώντας αντιπροσωπεία παιδιών που φιλοξενούνται στο σπίτι του «Χαμόγελου του Παιδιού» της Αρχαίας Κορίνθου, στο περιθώριο του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Παμβοχαϊκό, στο Βραχάτι.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» στηρίζει η Θ.13

Η Θ.13 Πελοποννήσου, μοίρασε χαρά, στα παιδιά από το σπίτι του “Χαμόγελου του παιδιού”, δείχνοντας για μια ακόμη φορά, το κοινωνικό της πρόσωπο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού και συγκεκριμένα η Θύρα 13 του νομού Πελοποννήσου, έλαβαν την πρωτοβουλία να προσκαλέσουν στο κλειστό γυμναστήριο «Γ.Τριαντάφυλλος» στο Βραχάτι και με αφορμή τον αγώνα Βόλεϊ της Α1 Ανδρών, Παμβοχαϊκός – Παναθηναϊκός Α.Ο., αντιπροσωπεία παιδιών που φιλοξενούνται στο σπίτι του «Χαμόγελου του Παιδιού»  της Αρχαίας Κορίνθου.

ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΕΛΑ και 27ο πρωτάθλημα στου Ρέντη για τον τρομερό Παναθηναϊκό!
ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΕΛΑ και 27ο πρωτάθλημα στου Ρέντη για τον τρομερό Παναθηναϊκό! 1.879 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στόχος αυτής της ενέργειας ήταν να δώσουν χαρά στα παιδιά και παράλληλα να τους παραδώσουν κάποια είδη που έχουν ανάγκη, όπως γάλατα, τρόφιμα και αναλώσιμα υλικά.  Η Θύρα 13 δείχνει για μία ακόμη φορά το φιλανθρωπικό της “πρόσωπο”, αλλά και τη γενικότερη στάση της σε κοινωνικοπολιτικά θέματα, τα οποία πάντα προσεγγίζει με ιδιαίτερη προσοχή και ευαισθησία.

Η παιδαγωγός του «Χαμόγελου του Παιδιού» που συνόδευε τα παιδιά στο κλειστό γυμναστήριο «Γ. Τριαντάφυλλος», Ελένη Μεταξά, δήλωσε στο paovolleyball.gr: «Ευχαριστούμε πολύ τον Παναθηναϊκό που είχε την πρωτοβουλία να μας καλέσει εδώ απόψε και εκ μέρους όλων των παιδιών και των ανθρώπων του «Χαμόγελου του Παιδιού», του ευχόμαστε πάντα νίκες. Παράλληλα ευχαριστούμε πολύ για τα αγαθά που μας προσέφερε, που είναι πολύτιμα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε ως χώρα».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Δ.Σ. του «Χαμόγελου του Παιδιού», κ. Κώστας Γιαννόπουλος, έστειλε στον Παναθηναϊκό ευχαριστήρια επιστολή για αυτή την ενέργεια της Θύρας 13».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.