ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πέτριτς: «Ξεκάθαρες οι αλλαγές με την έλευση Στραματσόνι»

Μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Αντρέα Στραματσόνι, οι αλλαγές στον Παναθηναϊκό είναι ξεκάθαρες, όπως δηλώνει ο Μλάντεν Πέτριτς.

Πέτριτς: «Ξεκάθαρες οι αλλαγές με την έλευση Στραματσόνι»

Ο άσος των «πρασίνων», τονίζει πως με τον Ιταλό στον πάγκο η ομάδα έχει βάλει νέα πράγματα στο παιχνίδι της και εμφανίζεται αισιόδοξος για τη συνέχεια, παρά το γεγονός πως το πρωτάθλημα έχει κριθεί από νωρίς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μλάντεν Πέτριτς στην «Πράσινη»:

Μια ακόμα συνεχόμενη νίκη για τον Παναθηναϊκό, πως είναι τώρα το κλίμα στην ομάδα;

«Ήταν μια σημαντική νίκη για εμάς και είμαστε χαρούμενοι. Πρέπει όμως να κοιτάξουμε μπροστά και να συνεχίσουμε έτσι, με νίκες και καλό ποδόσφαιρο».

Ήταν δύσκολο να παίζετε μπροστά σε άδειες κερκίδες;

«Πάντα είναι δύσκολο και άδικο να παίζεις χωρίς φιλάθλους. Είναι μια παράξενη κατάσταση, αισθάνεσαι πως είναι ένα φιλικό, ακούς τα πάντα. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό όμως, πρέπει να προσπαθούμε για το καλύτερο και σε αυτά τα παιχνίδια».

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.026 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έχετε καινούριο προπονητή, ποιες είναι οι διαφορές που βλέπεις με τον Στραματσόνι στον πάγκο;

«Πιστεύω πως είναι ξεκάθαρες οι αλλαγές στην ομάδα. Τόσο στην προπόνηση όσο και στους αγώνες. Η μεγαλύτερη διαφορά είναι πως κάνουμε περισσότερη δουλειά στην τακτική πλέον. Είναι φυσιολογικό νομίζω για έναν Ιταλό προπονητή, όπως ο κ. Στραματσόνι».

Η ομάδα δείχνει βελτίωση. Είναι θέμα ψυχολογίας ή και δυνατοτήτων που δεν είχαν βγει στο χορτάρι;

«Πιστεύω πως δεν ήμασταν τόσο κακοί. Η ψυχολογία ήταν ένα θέμα. Τώρα έχουμε πολλά καινούρια πράγματα που βάλαμε στο παιχνίδι μας με τον νέο προπονητή. Νομίζω πως είμαστε καλύτερα τώρα και παιχνίδι με το παιχνίδι θα βελτιωνόμαστε ακόμα περισσότερο, είμαι σίγουρος πως θα τα πάμε ακόμα καλύτερα στα επόμενα παιχνίδια».

Το πρωτάθλημα έχει χαθεί, ο στόχος του Παναθηναϊκού είναι τουλάχιστον το τρόπαιο του Κυπέλλου;

«Δεν μπορούμε να μιλάμε για το πρωτάθλημα, όλοι βλέπουμε τι γίνεται. Θα ήταν πολύ καλό να πάρουμε κάτι στο τέλος της χρονιάς. Όταν παίζεις σε αυτόν τον σύλλογο, πας πάντα για το μέγιστο. Θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε πετύχει».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.