ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Για την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται αύριο (19/12, 18.30) την Ηλιούπολη στο κλειστό της Κυψέλης, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ γυναικών, με τις «πράσινες» να ψάχνουν τη νίκη μετά από δύο συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα.

Για την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα

Οι παίκτριες του Γιώργου Ρούση, έρχονται από δύο συνεχόμενες ήττες από Ολυμπιακό και Α.Ο Θήρας και στο προτελευταίο παιχνίδι του 2015, θα ψάξουν στο κλειστό της Κυψέλης τη νίκη, με σύμμαχο και τον κόσμο του «τριφυλλιού» που θα βρεθεί εκεί.

Ο τεχνικός των «πρασίνων», δήλωσε ενόψει της αυριανής αναμέτρησης, στο panathinaikos1908.gr:

«Αύριο παίζουμε με την Ηλιούπολη, μια ομάδα με διαφορετικούς στόχους από εμάς. Ωστόσο, αυτό που αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για την εξέλιξη των αγώνων μας, είναι η δική μας απόδοση, ανεξαρτήτως αντιπάλων. Είναι αλήθεια ότι οι τελευταίες εμφανίσεις μας είναι πολύ κάτω από τα στάνταρ και τους στόχους που έχουμε θέσει από την αρχή της χρονιάς. Πια όμως αποτελούν παρελθόν και κοιτάμε μπροστά, ώστε να κλείσουμε τη χρονιά με νίκες, σε συνδυασμό με καλές εμφανίσεις».

ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΕΛΑ και 27ο πρωτάθλημα στου Ρέντη για τον τρομερό Παναθηναϊκό!
ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΕΛΑ και 27ο πρωτάθλημα στου Ρέντη για τον τρομερό Παναθηναϊκό! 3.029 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.- Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 19/12, ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ, 18:30

Διαιτητές: Καπάνταης, Ζώης, Παρατηρητής: Τριανταφύλλου

Επόπτες: Σκριμπώνης, Κατερλή, Γραμματεία: Βήκα

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.