ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Τρίτη επιστροφή στο «σπίτι» του (pics, vids)

Η Φενέρμπαχτσε θα βρεθεί στο δρόμο του Παναθηναϊκού, στον όμιλο του Top-16 και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ετοιμάζεται για την τρίτη του επίσκεψη ως αντίπαλος, στο «σπίτι» του.

Τρίτη επιστροφή στο «σπίτι» του (pics, vids)

Ο άνθρωπος που άλλαξε επίπεδο τον Παναθηναϊκό και «οδήγησε» την ομάδα στις τεράστιες επιτυχίες των περασμένων ετών, επιστρέφει για τρίτη φορά ως αντίπαλος στο ΟΑΚΑ, για να γνωρίσει την αποθέωση από τον κόσμο του «τριφυλλιού».

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, στα τέλη Φλεβάρη θα έρθει στο ΟΑΚΑ για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Φενέρ και το Panathinaikos24.gr, σας θυμίζει τι έγινε τις δύο φορές που ο «άρχοντας των δακτυλιδιών» επέστρεψε ως αντίπαλος στο «σπίτι» του.

Η πρώτη ήταν και η πιο δύσκολη…

Μετά από 13 ολόκληρα χρόνια στον πάγκο του Παναθηναϊκού, ο Ζέλικο επιστρέφει στις 20 Μαρτίου του 2014, ως αντίπαλος για πρώτη φορά στο ΟΑΚΑ και ο κόσμος του «τριφυλλιού» έχει στήσει ένα απίστευτο σκηνικό για να τιμήσει τον άνθρωπο, που στον «πράσινο» πάγκο κατέκτησε τα πάντα (11 πρωταθλήματα, 7 Κύπελλα Ελλάδος, 5 Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα).

Δεν τους βλέπει καν: ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ στατιστικά του Σλούκα στα δυο ματς με τη Μακάμπι!
Δεν τους βλέπει καν: ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ στατιστικά του Σλούκα στα δυο ματς με τη Μακάμπι! 432 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
ÏÌÐÑÁÍÔÏÂÉÔÓ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ ÏÕËÊÅÑ (ÅÕÑÙËÉÃÊÁ 2013-2014)  OBRADOVIC   PANATHINAIKOS - FENERBAHCE ULKER (EUROLEAGUE 2013-2014)

Ο Ομπράντοβιτς μπαίνει στο παρκέ του ΟΑΚΑ, ο κόσμος τον αποθεώνει με τον δικό του μοναδικό τρόπο, ενώ το πανό που γράφει «King is Bacκ», «κλέβει» την παράσταση, σε ένα βράδυ που δε θα ξεχάσει κανείς. «Ξέρετε πόσο δύσκολα είναι για εμένα απόψε. Ξέρετε ότι σας αγαπώ πάρα, πάρα, πάρα, πάρα πολύ», δηλώνει εμφανώς συγκινημένος στο ημίχρονο, στις πρώτες του κουβέντες για να ακολουθήσει ένα ξέσπασμα αγάπης από τον κόσμο του «τριφυλλιού», που δύσκολα έχει ξαναγίνει στο παρελθόν.

Παράλληλα, η ΚΑΕ παίζει ένα βίντεο με τις κορυφαίες στιγμές του Ζέλικο στον Παναθηναϊκό, κλαίνε μέχρι και οι «πέτρες» του ΟΑΚΑ, ενώ οι Παύλος, Θανάσης και Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατεβαίνουν από τα επίσημα για τιμήσουν τον άνθρωπο που πρόσφερε τα μέγιστα και έκανε τον Παναθηναϊκό, «εξάστερο».

ÃÉÁÍÍÁÊÏÐÏÕËÏÓ ÏÌÐÑÁÍÔÏÂÉÔÓ  ÃÉÁÍÍÁÊÏÐÏÕËÏÓ ÃÉÁÍÍÁÊÏÐÏÕËÏÓ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ ÏÕËÊÅÑ (ÅÕÑÙËÉÃÊÁ 2013-2014)   PANATHINAIKOS - FENERBAHCE ULKER (EUROLEAGUE 2013-2014)

Αποθέωση και πάλι…

Λίγους μήνες αργότερα επιστρέφει και πάλι. Συγκεκριμένα στις 30 Οκτωβρίου 2014, με τον Ζέλικο να γνωρίζει εκ νέου την αποθέωση από τον κόσμο του «εξάστερου» και παρά το γεγονός πως δεν έχει στηθεί το ίδιο σκηνικό με την πρώτη του επιστροφή, η ατμόσφαιρα είναι και πάλι συγκινητική και από τις κερκίδες ακούγεται συνέχεια το όνομα του.

Ο ίδιος με τις κινήσεις του, δείχνει πως και πάλι το βράδυ δεν θα είναι εύκολο για εκείνον και ευχαριστεί τον κόσμο για την αγάπη του.

1163830
diamantidis_obradovic
1163858

Τώρα, στην τρίτη του επιστροφή στο «σπίτι», ο Ζέλικο θα είναι και πάλι συναισθηματικά φορτισμένος και στο κλειστό του ΟΑΚΑ θα γνωρίσει εκ νέου τη απόλυτη αποθέωση…Άλλωστε ο κόσμος του Παναθηναϊκού πάντα τιμάει όσους έχουν προσφέρει στο σύλλογο, αν και η περίπτωση Ομπράντοβιτς είναι ιδιαίτερη, καθώς δε μιλάμε για μία απλή συνεργασία, αλλά για κάτι πολύ μεγαλύτερο, μία δυνατή σχέση αγάπης!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.