ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παρασκήνια

Μαρτυράνε μόνοι τους…

Ο κλασικός πια… Σάββας Θεοδωρίδης, σχολίασε τα δύο πέναλτι που κέρδισε ο Ολυμπιακός, χωρίς να έχει υπάρξει καμιά αντίδραση από κανέναν μέχρι στιγμής. Μαρτυράνε μόνοι τους πλέον, εκεί στον Πειραιά.

Μαρτυράνε μόνοι τους…

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού και γνωστός… γραφικός πλέον, σε δηλώσεις του στη Nova, αμέσως μετά το ματς με την Καλλονή, όπου οι Πειραιώτες κέρδισαν 2-0, με δύο πέναλτι, σχολίασε μόνος του τις παραβάσεις.

Είναι αυτό που λένε, μαρτυράνε χωρίς ξύλο…

Όσα είπε:

«Σήμερα παίξαμε το τελευταίο ματς του πρώτου γύρου. Έχουμε 15 νίκες σε 15 ματς, είναι κάτι πρωτοφανές στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, όχι μόνο στην Ελλάδα, δεν έχουμε πάρει τίποτα μέχρι σήμερα, το πρωτάθλημα το παίρνεις μόνο όταν το κερδίσεις μαθηματικά. Συνεχίζουμε έτσι και στον δεύτερο γύρο και θα παίζουμε σαν να έχουμε μηδέν βαθμούς.

Εμείς σήμερα είχαμε μία εύκολη νίκη, κερδίσαμε από δύο φάσεις που ήταν καθαρότατα πέναλτι, σίγουρα αυτά θα αμφισβητηθούν από τα διάφορα παπαγαλάκια, είναι η μόνιμη μέθοδος, εκεί που στέλνουν επιστολές και ζητούν διάφορα για τη ζούγκλα της Λεωφόρου πρέπει να στείλουν και μία επιστολή για να καταργηθούν τα πέναλτι. Εύχομαι σε όλους τους φιλάθλους καλές γιορτές και από του χρόνου να δυναμώσουν οι ομάδες για να έχει ανταγωνιστικότητα ο Ολυμπιακός».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ