ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Συνεχίζει να υπάρχει το ενδιαφέρον της Μαρσέιγ για Μπεργκ

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου πλησιάζει και σύμφωνα με γαλλικά δημοσίευματα, το όνομα του Μάρκους Μπεργκ συνεχίζει να υπάρχει στη λίστα της Μαρσέιγ και του Μίτσελ.

Συνεχίζει να υπάρχει το ενδιαφέρον της Μαρσέιγ για Μπεργκ

Η γαλλική ομάδα στην προσπάθεια της να ενισχυθεί, μετά από έναν αρκετά κακό πρώτο γύρο, συνεχίζει να αναζητά παίκτες και το όνομα του Σουηδού άσου του Παναθηναϊκού «παίζει» ακόμα.

Η Μαρσέιγ μοιάζει δεδομένο πως θα κινηθεί για την απόκτηση ενός επιθετικού και σύμφωμα με την ιστοσελίδα «le10sport.com» τα ονόματα που κυκλοφορούν, είναι αυτό του Νιάνγκ της Μίλαν, του Ιμόμπιλε και του Μάρκους Μπεργκ.

Ο Σουηδός φαίνεται πως δεν είναι πρώτη επιλογή για την Μαρσέιγ, αλλά σε ενδεχόμενο που οι περιπτώσεις του Νιάνγκ και του Ιμόμπιλε δεν πάνε καλά, τότε δεν αποκλείεται ο Μίτσελ να στρέψει το βλέμμα του προς τον Μπεργκ και να γίνει πρόταση προς τον Παναθηναϊκό, για την αγορά του παίκτη.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.114 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.